Antena Căutare

Joaca poker genial la numai 8 ani

Alexa Fisher, o fetita de numai opt ani din Texas, a devenit cel mai tanar jucator de poker din lume. Alexa a invatat sa joace poker de la tatal ei, care a invatat-o sa numere cu ajutorul cartilor de joc.

La cinci ani, fetita stia deja sa joace No-Limit texas Hold’em. Tatal ei spune ca atunci cand se duce cu ea la turnee de poker, nimeni nu isi da seama ca Alexa este acolo ca sa joace. Cei mai multi oponenti rad de ea la inceput, dar raman absolut uimiti cand afla adevarul.

Micuta ameicanca spera ca intr-o zi sa devina jucatoare profesionista de poker. Pana la varsta de 18 ani nu are voie sa joace decat in turne de caritate. Pasiunea ei pentru poker este atat de mare, incat a refuzat o excursie la Disneyland pentru a putea participa la un turneu organizat in Las Vegas.

Alexa spune ca ii place acest joc pentru ca are o multime de variante, este foarte usor de invatat si se simte pregatita sa se confrunte cu cei mai buni din lume.

Foto: Hotspotmedia

VIDEO! Sa fie asta cel mai periculos montagne russe din lume?... FOTO! Maya, elefantul care l-ar face gelos chiar si pe Ronaldo!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x