Antena Căutare

Jocul care îi împinge pe tineri SĂ SE OMOARE a făcut două victime la Chișinău. S-au legat de mâini ȘI S-AU ARUNCAT ÎN GOL!

Nu mai e de joacă și nu mai e un joc. Numărul victimelor făcute de înfricoșătorul joc online „Blue Whale” se mărește văzând cu ochii, ultimii doi adolescenți care și-au pierdut viața fiind descoperiți la Chișinău

Nu mai e de joacă și nu mai e un joc. Numărul victimelor făcute de înfricoșătorul joc online „Blue Whale” se mărește văzând cu ochii, ultimii doi adolescenți care și-au pierdut viața fiind descoperiți la Chișinău.

Un băiat de 15 ani și o domnișoară de 16 ani au fost descoperiți fără suflare în fața unui bloc din capitala Republicii Moldova. Cei doi au lăsat un bilet de adio în care le cereau în mod expres părinților să-i înmormânteze unul lângă celălalt pentru că se iubesc. Potrivit informațiilor furnizate de presa moldoveană, cei doi s-au legat de mâini cu bandă adezivă și s-au aruncat de pe o clădire cu 17 etaje.

Un joc extrem de periculos, care a apărut în social media din Rusia dar care se răspândeşte rapid în toată lumea, ar fi răspunzător pentru moartea a peste 130 de tineri. Potrivit iheartintelligence.com, participanții la acest joc sinistru câștigă prin moarte.

Cum funcţionează “Balena Abastră”: Atunci când te înscrii, intri sub tutela unui administrator care îți oferă diverse sarcini pe parcursul a 50 de zile. Tu trebuie să trimiți dovezi foto că ai dus la bun sfârșit fiecare dintre aceste sarcini. La finalul celor 50 de zile, câștigi jocul prin sinucidere.

Tinerii sunt prinși în joc prin intermediul amenințărilor, aceștia fiind avertizați de la bun început că nu există cale de întoarcere. Administratorii îi intimidează pe „jucători”, spunându-le că nu se pot ascunde.

Un nou tip de fraudă FACE RAVAGII în România. Ministerul de Interne, apel disperat către milioane de persoane!... Mădălina este cea mai frumoasă femeie arbitru din România! Nu ai cum să-i reziști!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x