Căutare Live

Jocurile video iți fac "capul mare"

Capacitatea de memorie și dexteritatea pot fi antrenate cu ajutorul unei sesiuni de 30 de minute de jocuri video pe zi

Jocurile video "sănătate curata"

growingleaders.com

Capacitatea de memorie și dexteritatea pot fi antrenate cu ajutorul unei sesiuni de 30 de minute de jocuri video pe zi.

Cercetătorii germani au descoperit faptul că regiunile creierului responsabile cu orientarea în spațiu, formarea memoriei și planificarea de strategii, pot fi aduse la un nivel superior de acest hobby.

Ei consideră că beneficiile aduse de aceste activități se pot dovedi utile în cazurile unor boli psihiatrice.

Pentru a examina cum este afectat creierul de aceste jocuri, oamenii de știință de la Institutul pentru Dezvoltarea Umană "Max Planck" și Universitatea de Medicină "St. Hedwig-Krankenhaus", au rugat un grup de adulți să joace "Super Mario 64" timp de 30 de minute pe zi, pe o perioadă de două luni.

Ulterior studiului, ei au descoperit că, în comparație cu persoanele care nu au participat la joc, "gamerii" s-au dovedit a avea o cantitate de materie cenușie mărită. Această creștere putea fi văzută în partea dreaptă a hipocampusului, a cortexului prefrontal și în cadrul cerebelului.

Așadar, să dăm drumul la "joacă"!

O femeie călătorește în jurul lumii însoțită de un SCHELET!... Şi-a recuperat motocicleta la 46 de ani de când a fost furată...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri