Căutare Live

Jucatoarea de la Roland Garros și-a scos tricoul în plină stradă: ”Mi-era ruşine, lumea se uita”

Eugenie Bouchard alintată Genie, în varstă de 25 de ani, este o jucătoare canadiană de tenis care ocupă actualmente locul 194 în clasamentul WTA.

Eugenie Bouchard alintată Genie, în varstă de 25 de ani, este o jucătoare canadiană de tenis care ocupă actualmente locul 194 în clasamentul WTA.

După ce a fost eliminată încă din primul tur la Roland Garros, aceasta a decis că are nevoie de o mică relaxare rămanand la Paris pentru înca cateva zile.

In timp ce se plimba pe stradă, tanara tenismena a observat ca tricoul pe care îl purta avea pete vizibile de transpirate si a decis sa il schimbe pentru a nu crea o imagine neplacuta celor care o urmareau cu privirea. Aceasta a decis sa intre intr-un magazin din care a luat un tricou destinat turistilor pentru a se schimba.

Sub privirile admirative ale trecatorilor aceasta si-a schimbat tricoul care o facea sa se simtă inconfortabil din cauză ca transpirase, fapt care era vizibil.

”Purtam un tricou roz şi transpiram foarte mult. Petele de transpiraţie erau foarte vizibile şi îmi era ruşine, pentru că lumea se uita. Am fugit repede la un magazin pentru turişti şi mi-am luat un tricou alb, pentru că pe alb petele nu se văd chiar aşa de tare. Efectiv m-am schimbat în faţa magazinului. Şi fetelor, sunt sigură că ştiţi despre ce vorbesc şi că aţi făcut asta măcar o dată. Tipul din dreapta e un fan care aştepta să mă schimb, ca să facem o poză. Săracul de el, a asistat la toată faza. Bunica mea este cea care a filmat totul”, a fost mesajul postat de Bouchard pe Instagram.

Scandal MONSTRU la Google: Compania a fost RECLAMATĂ pentru modul în care gestionează datele utilizatorilor... Colecţia Aznavour - O sculptură din bronz de Germaine Richier, adjudecată contra sumei de 2,11 milioane de euro...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri