Antena Căutare

Cum arată un pacient bolnav de cancer, în fază terminală. Tânăra a acceptat să fie fotografiată cu perfuziile în mână

Uneori imaginile spun mai multe decât o pot face cuvintele. Un fotograf a folosit fotografia pentru a arăta povestea sfâșietoare a unei paciente bolnave de cancer. Imaginile înfățișează o poveste puternică despre modul în care ea s-a luptat cu cancerul.

Uneori imaginile spun mai multe decât o pot face cuvintele. Un fotograf a folosit fotografia pentru a arăta povestea sfâșietoare a unei paciente bolnave de cancer. Imaginile înfățișează o poveste puternică despre modul în care ea s-a luptat cu cancerul.

Roshini Kumar avea numai 14 ani când a fist diagnosticată cu cancer osos, în fază terminală. Medicii nu i-au mai dat mult de trăit, iar tânăra a hotărât să se lase fotografiată pentru ca oamenii să vadă măcar puțin din chinul pe care îl îndură bolnavii de cancer.

Adolescenta a trebuit să treacă prin mai multe runde de chimioterapie și alte proceduri. Roshini a hotărât să se mențină pozitivă, în ciuda faptului că medicii i-au oferit șanse foarte mici să trăiască.

Ea a acceptat să fie fotografiată pentru a răspândi conștientizarea despre acest tip de cancer și pentru a-i încuraja pe bolnavii de cancer să lupte cu boala și cu durerea.

Găsiți în galeria foto maginile greu de privit.

Foto: trendingposts

Dresda, orașul ras de pe suprafața pământului, are un bloc ce cântă atunci când plouă!... Alege O CHEIE și deschide ușa VIITORULUI. Testul care îți spune totul despre CE TE AȘTEAPTĂ ÎN VIAȚĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x