Antena Căutare

Jurnalistii Washington Post nu au voie de discute cu cititorii pe Twitter

Jurnalistii Washington Post nu au voie de discute cu cititorii pe Twitter. Interdictia a fost impusa din cauza unui schimb de mesaje referitoare la homosexualitate, informeaz Media Guardian. Toti angajatii publicatiei americane au primit un memoriu in care conducerea le cerea sa renunte la astfel de conversatii.

"Desi i-am incurajat pe toti cei din redactie sa foloseasca mediile sociale si alte aplicatii, este absolut vital sa ne amintim ca scopul conturilor branduite ale Post este sa le folosim ca platforma pentru a promova stirile, pentru a potenta continuturile generate de utilizatori si pentru a creste interactiunea dintre continuturile Post si audienta", se arata in mesajul conducerii.

"Niciun cont al Post nu trebuie folosit pentru a raspunde criticilor sau a lua o pozitie in numele Post, asa cum trebuie sa urmati regulile jurnalistice normale si sa nu va folositi conturile personale pentru a vorbi in numele Post", se arata in acelasi document.

Aceasta decizie vine dupa ce editia electronica a Washington Post a publicat in un articol controversat numit "Compasiunea crestina cere adevarul despre prejudiciile homosexualitatii", semnat de un "activist anti-homosexualitate".

Articolul, care a venit in contextul sinuciderii unor adolescenti hartuiti deoarece erau homosexuali, sugera ca homosexualitatea este o problema de sanatate mintala.

Mai multi activisti care sustin homosexualitatea au reactionat pe Twitter, criticand articolul, iar jurnalistii de la Post au raspuns acestor critici aparandu-si materialul.

SUA: A primit o factura la electricitate de un miliard de dolari... VIDEO! Hotarare: Masinile au dreptul sa circule in comuna Sf. Gheorghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x