Antena Căutare

Jurnalul Național iese pe piață cu un produs National Geographic de excepție! Primul volum din "Călătorii pentru o viaţă"

Miercuri, 15 iunie, Jurnalul Național iese pe piață cu un produs National Geographic de excepție: primul volum din "Călătorii pentru o viaţă". 

Miercuri, 15 iunie, Jurnalul Național iese pe piață cu un produs National Geographic de excepție: primul volum din "Călătorii pentru o viaţă".

Broșura conține imagini spectaculoase și detalii inedite despre cele mai frumoase destinații din lume și, de ce nu, idei excelente de vacanţă.

Primul volum "Călătorii pentru o viaţă" este disponibil la chioșcurile de ziare din București și din ţară, la numai 8,9 lei.

David Copperfield, cel mai mare iluzionist al tuturor timpurilor, obligat să îşi dezvăluie cel mai controversat număr de... Testul care îți va pune mintea la contribuție. Mută două bețe de chibrit și construiește șapte pătrate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x