Katie Lawrence, femeia-papusa in varianta japoneza!

Atunci cand cresc fetitele uita de papusi… O tanara din Marea Britanie, insa, si-a dorit sa se transforma intr-una. Dupa cateva ore petrecute in fata oglinzii reuseste sa arate intocmai ca o papusa Barbie, in varianta japoneza. Hobby-ul ei nu-i tocmai ieftin, doar machiajul o costa doua sute de lire pe luna, dar nu are de gand sa se opreasca prea curand. Privirile si laudele trecatorilor valoreaza mai mult.

Katie Lawrence, sau femeia-papusa, cum este supranumita, a platit bani grei pentru a isi crea tinute inspirate din desenele japoneze. Cel mai important lucru cand vrei sa ai un astfel de aspect este machiajul, sustine Katie, care lasa, lunar, 200 de lire in magazinele de cosmetica.

Insa lookul de femeie-papusa este produsul unui studiu indelungat. Katie marturiseste ca a deprins tehnica pe care o foloseste in prezent dupa aproape zece ani, timp in care a studiat cultura japoneza.

Am inceput sa ma machiez cand aveam 11 ani. Exersam foarte mult acasa. Asa a inceput totul. Exersam in dormitorul meu”, povesteste ea.

Chiar si acum, Katie petrece trei ore in dormitor pentru a se transforma in femeia-papusa.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri