Antena Căutare

Katie Lawrence, femeia-papusa in varianta japoneza!

Atunci cand cresc fetitele uita de papusi… O tanara din Marea Britanie, insa, si-a dorit sa se transforma intr-una. Dupa cateva ore petrecute in fata oglinzii reuseste sa arate intocmai ca o papusa Barbie, in varianta japoneza. Hobby-ul ei nu-i tocmai ieftin, doar machiajul o costa doua sute de lire pe luna, dar nu are de gand sa se opreasca prea curand. Privirile si laudele trecatorilor valoreaza mai mult.

Katie Lawrence, sau femeia-papusa, cum este supranumita, a platit bani grei pentru a isi crea tinute inspirate din desenele japoneze. Cel mai important lucru cand vrei sa ai un astfel de aspect este machiajul, sustine Katie, care lasa, lunar, 200 de lire in magazinele de cosmetica.

Insa lookul de femeie-papusa este produsul unui studiu indelungat. Katie marturiseste ca a deprins tehnica pe care o foloseste in prezent dupa aproape zece ani, timp in care a studiat cultura japoneza.

Am inceput sa ma machiez cand aveam 11 ani. Exersam foarte mult acasa. Asa a inceput totul. Exersam in dormitorul meu”, povesteste ea.

Chiar si acum, Katie petrece trei ore in dormitor pentru a se transforma in femeia-papusa.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 28 iunie!... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 1 iulie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x