Antena Căutare

La 16 ani, o elevă cântărea 190 de kilograme. Colegii nu au mai recunoscut-o la Balul de Absolvire! Topise toate kilogramele în plus!

Caitlin Smith are o poveste care demonstrează că imposibilul nu există. Ajunsese să fie strigată „grăsano” la liceu, deși avea un prenume. Se închisese în ea, iar mâncarea devenise un refugiu. La 16 ani, tânăra din SUA cântărea 190 de kilograme.

Caitlin Smith are o poveste care demonstrează că imposibilul nu există. Ajunsese să fie strigată „grăsano” la liceu, deși avea un prenume. Se închisese în ea, iar mâncarea devenise un refugiu. La 16 ani, tânăra din SUA cântărea 190 de kilograme.

La începutul ultimului an de liceu, Caitlin a avut parte de o situație îngrozitoare. A mers la shopping pentru a-și găsi o rochie, iar mărimea ei pur și simplu nu exista. A plâns, s-a închis în cameră și și-a spus că nu mai poate continua astfel.

Atunci, tânăra și-a luat inima-n dinți și s-a pus pe slăbit. Părinții i-au angajat un antrenor personal de fitness, care i-a făcut un set de exerciții și un regim alimentar pentru a pierde în greutate. Iar rezultatele nu au întârziat să apară!

Caitlin a lucrat 6 zile pe săptămână timp de 15 luni. La final, era mai slabă cu aproape 1000 de kilograme. După ce a slăbit, fata a fost nevoită să-și facă o operație pentru a elimina excesul de piele. La Blaul de Absolvire a îmbrăcat rochia mult visată, iar colegilor nu le-a venit să creadă că e ea!

Sursă: kaitlynsmithfitness.com/my-story

Înainte și după! Fotografii motivaționale cu persoane care au slăbit fenomenal. GALERIE FOTO... Sărbătoare pentru credincioși. Ai grijă ce faci, astăzi! Ai putea să comiți un păcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x