Antena Căutare

La 25 de ani, o tânără a dat lovitura cu o super afacere! Cum arată avionul vechi transformat într-un salon de înfrumuseţare!

O tânără a decis să îşi deschidă o afacere proprie şi a găsit cea mai bună metodă de a învinge concurenţa: a făcut un salon în interiorul unui avion vechi!

O tânără a decis să îşi deschidă o afacere proprie şi a găsit cea mai bună metodă de a învinge concurenţa: a făcut un salon în interiorul unui avion vechi!

Amber Scott a decis să investească economiile familiei într-un avion vechi ce nu mai era folosit. L-a adus în grădina din spatele casei şi a amenajat totul pentru ca locul să fie un adevărat salon pentru doamnele doritoare să se înfrumuseţeze!

Poftiţi la bord! Oglinzi, scaune pentru tuns şi aranjat părul, produse cosmetic de calitate şi cam tot ce este nevoie într-un salon, aşa arată interiorul avionului amenajat de Amber.

Tânăra de 25 de ani se bucură acum de faptul că şi-a împlinit visul de a avea propriul salon.

Unele femei din horoscop sunt ca pâinea lui Dumnezeu! Care sunt zodiile care aduc noroc în viață?

Totodată, curioşii vin în număr tot mai mare, mai ales pentru a vedea cum arată avionul ce te poartă într-o călătorie spre…frumuseţe!

Sursa: mirror.co.uk

”Cerul era albastru, precum ochii fetei. Când au pus peste ea ultima mână de pământ, prinse a ploua”. Fotografia anului ... Toată lumea are un şoc atunci când descoperă adevărata vârstă a acestei femei! Pregăteşte-te să rămâi fără cuvinte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x