Antena Căutare

La 26 de ani, Miyuki Sugiyama are 1,96 metri. Cum arată picioarele ei, care măsoară 134 cm

Miyuki Sugiyama are 26 de ani și aproape 2 metri înălțime. Lucrurile obișnuite sunt mereu o provocare pentru ea, mai ales să-și găsească haine pe mărimea sa.

Galerie
Miyuki Sugiyama are 26 de ani și aproape 2 metri înălțime. Lucrurile obișnuite sunt mereu o provocare pentru ea, mai ales să-și găsească haine pe mărimea sa. | Captura Youtube

Înălțimea de 1,95 m o face pe Miyuki Sugiyama să iasă în evidență. Picioarele tinerei, în vârstă de 26 de ani, măsoară 134 cm, mai mult de două treimi din înălțimea ei.

Zilnic e întrebată de înălțime are. ”Când mergem la shopping, știu că pentru ea este aproape imposibil să găsească ceva”, spune soțul său, Trevor.

Toate hainele sunt croite mai scurt, iar asta o face să caute neîncetat articole pentru dimensiunile sale. O provocare și mai mare va fi să-și găsească rochia de mireasă, căci Miyuki va fi mirească în curând.

Miyuki din Ashland, Ohio, l-a cunoscut pe Trevor, 26 de ani, anul trecut și cei doi s-au căsătorit în iunie, însă, din cauza pandemiei COVID-19, nu a fost nunta visurilor lor și cuplul intenționează să aibă una mare în curând.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Aveau șanse de 1 la 2 milioane să se nască așa! Cazul real al gemenilor unice în lume, cu o boală genetică rară

La 26 de ani, Miyuki Sugiyama are 1,96 metri. Cum arată picioarele ei, care măsoară 134 cm

Tânăra a moștenit înălțimea de la părinții săi: ”Am o mulțime de probleme cu înălțimea mea pentru că în Japonia, toată lumea este așa scundă. Dau cu capul în ceva în fiecare zi când ies afară. Am fost foarte rușinată din cauza înălțimii mele. Toată lumea avea o înălțime normală și eu eram boom, ca un munte. Primeam o mulțime de porecle, uram asta”.

Acum, tânăra a învățat să se accepte și să se obișnuiască cu privirile celorlalți. Cu toate acestea, tot mai există probleme cu care se confruntă constant. De exemplu, nu reușește să găsească haine pentru dimensiunile sale. Așa că își coase articolele vestimentare.

Citește și: Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă

Pe soțul ei, Miyuki Sugiyama l-a cunoscut în pandemie. ”E frumoasă, îmi place felul în care arată. Avem o mulțime de lucruri în comun.”, a spus Trevor.

Iubirea lui o face pe Miyuki să se vadă cu alți ochi. Fata vede și avantajele pe care le aduce înălțimea sa: e specială și e mai aproape de cer. Își dorește să le transmită și altor femei încrederea în sine, care nu ar trebui să depindă atât de mult de aspectul fizic, ci de ceea ce au suflet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un român rătăcit în munți a sunat la 112, dar salvatorii nu se așteptau la ce au găsit acolo. Descoperirea i-a uimit și ... Iluzie optică virală. Un bărbat a pozat broasca din sufrageria lui. Tu poți să găsești micuța vietate? Unde se află, de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 25 septembrie 2024. Lorenzo a câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 25.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x