Antena Căutare

La 60 de ani, a deschis prima dată un calculator și, la 81, a dat lovitura la Apple. O bunicuță a lansat o aplicație pentru iPhone

Masako Wakaima, o bunicuţă de 81 de ani, pare mai verde decât tinerii din ziua de astăzi, pasionaţi de tehnologie. La 81 de ani, fosta bacncheră speră să îi inspire şi pe alţii, lansând o nouă aplicaţie pentru iPhone.

Masako Wakaima, o bunicuţă de 81 de ani, pare mai verde decât tinerii din ziua de astăzi, pasionaţi de tehnologie. La 81 de ani, fosta bacncheră speră să îi inspire şi pe alţii, lansând o nouă aplicaţie pentru iPhone.

"Hinadan" a fost lansată în Japan şi este o aplicaţie ce le permite userilor să înveţe cum pot face păpuşi tradiţionale, cu telefonul.Deşi toată viaţa a lucrat într-o bancă, la 60 de ani, după ce s-a pensionat, femeia a învăţat să lucreze pe calculator şi, spune ea, acest lucru i-a schimbat viaţa.

În prezent, conduce un club special dedicat persoanelor în vârstă, active, care poartă numele de Meloow Club. Ba mai mult, are propriul vlog, scrie metro.co.uk.

‘Imediat ce am ieşit la pensie, am început să mă simt puţin tristă. Însă, într-o zi, răsfoind o revistă, am citit următorul lucru: "Dacă ai un computer, poţi ţine legătura cu oamenii, fără să fii nevoit să ieşi din casă. Şi mi-am zis, asta e!", a mărturisit Masako Wakaima, într-o conferinţă TED.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Horoscopul zilei de 8 Martie! Vărsătorii sunt melancolici, dar vor avea parte de multe surprize... Cele mai sensibile melodii dedicate mamei. Nu le poți asculta, fără să nu lăcrimezi. La mulți ani, mămici!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x