Antena Căutare

La 64 de ani, este “cea mai bogata” si “cea mai sexy” jurnalista!

Numele ei: Anne Sinclair. Fosta sotie a directorului Fondului Monetar International a devenit, anul trecut, unul dintre cei mai bine platiti jurnalisti din lume si cea mai bogata jurnalista franceza. Anul trecut, a fost numita in functia de director editorial al Huffington Post.

Anii din urma nu au fost deloc usori pentru jurnalisti, cu scaderi dramatice ale tirajelor, dar, chiar si asa, exista, la nivel mondial, cateva personalitati importante in media, care castiga milioane de euro pe an. Anne Sinclair (64 ani) este un asemenea exemplu, ea dominand clasamentul “celor mai bine platiti jurnalisti”, in 2013, “cu venituri estimate la aproximativ 75 milioane euro”.

Marea revenire a lui Anne Sinclair

In 2010, cariera de jurnalist a doamnei Sinclair parea sa stagneze. Revenirea, insa, i-a adus castiguri mai mari chiar decat in perioada considerata “de glorie” pentru ea, cand modera un cunoscut show politic, in Franta. Potrivit revistei economice americane “People With Money”, care a publicat, ieri, lista celor mai bine platiti jurnalisti din lume, Sinclair a incasat, intre lunile februarie 2012 si februarie 2013, suma de 75 milioane. O crestere cu aproape 40 milioane, comparativ cu anul precedent.

Mai multe detalii, in Income Magazine

Asasinarea lui Iulius Cezar, reconstituita in centrul Romei... Metroul din Chicago, oprit din cauza unui pasager... radioactiv!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x