Antena Căutare

La 65 de ani, a născut PATRU COPII dintr-un foc! Cum arată femeia care a sfidat natura umană! FOTO

Annegret Raunigk, o profesoară de engleză şi de rusă din Berlin, Germania, a adus pe lume patru copii după o sarcină imposibilă, de numai 26 de săptămâni, reuşind astfel să devină cea mai bătrână mamă din lume care a născut cvadrupleţi.

Annegret Raunigk, o profesoară de engleză şi de rusă din Berlin, Germania, a adus pe lume patru copii după o sarcină imposibilă, de numai 26 de săptămâni, reuşind astfel să devină cea mai bătrână mamă din lume care a născut cvadrupleţi.

Mamă a 13 copii şi bunică a şapte, Annegret este iubeşte la nebunie copiii, motiv pentru care micuţii de la şcoală, cărora le este profesoară, dar şi prichindeii ei, nu îi sunt de ajuns. De aceea, potrivit propriilor declaraţii, ea nu se poate opri din născut.

Annegret Raunigk a reuşit să rămână însărcinată la această vârstă onorabilă, după ce a urmat tratamente de inseminare la o clinic privată din Ucraina. Ulterior, ea a devenit cunoscută în toată lumea, după ce veste că a rămas însărcinată şi urmează să aducă pe lume patru copii, trei băieţi şi o fată, s-a răspândit pe tot mapamondul.

Chiar dacă micuţii au venit pe lume prematur, au şanse mari să supravieţuiască, potrivit medicilor, deoarece medicina modernă vine să le ofere o şansă în plus de a trece peste pericole”, a declarat pentru Bild un medic din cadrul spitalului berlinez.

Cel mai în vârstă copil al lui Raunigk are 44 de ani şi i-a dăruit deja doi nepoţei şi cel mai mic are 9 ani.

În România, Adriana Iliescu a fost până la 29 decembrie 2006 cea mai vârstnică femeie din lume care a dat naștere unui copil, ea devenind mamă la vârsta de 66 de ani și 320 zile. Ea a născut-o pe Eliza Maria Bogdana la 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București, România. Fetița nu este, totuși, copilul său biologic, ținând cont că ovulul (și sperma de asemenea) provin de la un donator anonim, iar Adriana Iliescu a fost mai degrabă o mamă purtătoare.

Adriana Iliescu a lucrat înainte de pensionare ca profesor universitar de literatură română și scriitor de povești pentru copii. Eliza Maria a primit și prenumele Bogdana, nume care era destinat surorii sale gemene, care nu a supraviețuit sarcinii.

SENZAȚIONAL! Orașul dispărut sub ape acum fix 30 de ani apare la suprafață. Era o super stațiune balneoclimaterică!... 95% dintre români PICĂ testul acesta! Tu crezi că poți reuși? Uite ce ai de făcut!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x