Căutare Live

La bulivard, birjar! O broasca testoasa si-a facut "trasura" un aligator

O broasca testoasa se dovedeste mai lenesa "decat prevede legea". Si, din comoditate maxima, si-a facut un amic neobisnuit care a ajutat-o sa se deplaseze

Fotograful Shawn Miller, de 41 de ani, a putut spune ca a vazut multe la viata lui, insa asta nu! O broasca a dat dovada de indolenta si curaj in acelasi timp, dupa ce s-a suit pe spatele unui aligator, care a transportat-o minute bune, pe iaz, pana la „destinatie”.

Ca si cum nu ar fi fost suficient, testoasa obraznica a incercat chiar sa se intinda, in timpul plimbarii cu „trasura sa”, dupa o bucata de muschi.

Miller a ramas uimit si bineinteles a imortalizat momentul. „M-am uitat pe iaz si am observat un aligator cu o broasca in spate. Testoasa era, pur si simplu, la plimbare si, la un moment dat, s-a aplecat sa ia o bucata de muschi ce atarna de o ramura. Am fost suficient de norocos pentru a obtine acest cadru”, a explicat fotograful.

Ce sa mai, o prietenie neobisnuita intre cele doua vietuitoare si, cu siguranta, daca ar fi avut grai, testoasa i-ar fi spus vorbele lui nenea Iancu „ La bulivard, birjar!”

Foto: Shawn Miller/ Daily Mail
VIDEO! Nu e gluma! Se poarta gunoaiele: Colectie de haine din ambalaje si cauciuc... WOW! Cel mai mare vapor din lume, alimentat de 809 panouri solare...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri