Căutare Live

La bulivard, birjar! O broasca testoasa si-a facut "trasura" un aligator

O broasca testoasa se dovedeste mai lenesa "decat prevede legea". Si, din comoditate maxima, si-a facut un amic neobisnuit care a ajutat-o sa se deplaseze

Fotograful Shawn Miller, de 41 de ani, a putut spune ca a vazut multe la viata lui, insa asta nu! O broasca a dat dovada de indolenta si curaj in acelasi timp, dupa ce s-a suit pe spatele unui aligator, care a transportat-o minute bune, pe iaz, pana la „destinatie”.

Ca si cum nu ar fi fost suficient, testoasa obraznica a incercat chiar sa se intinda, in timpul plimbarii cu „trasura sa”, dupa o bucata de muschi.

Miller a ramas uimit si bineinteles a imortalizat momentul. „M-am uitat pe iaz si am observat un aligator cu o broasca in spate. Testoasa era, pur si simplu, la plimbare si, la un moment dat, s-a aplecat sa ia o bucata de muschi ce atarna de o ramura. Am fost suficient de norocos pentru a obtine acest cadru”, a explicat fotograful.

Ce sa mai, o prietenie neobisnuita intre cele doua vietuitoare si, cu siguranta, daca ar fi avut grai, testoasa i-ar fi spus vorbele lui nenea Iancu „ La bulivard, birjar!”

Foto: Shawn Miller/ Daily Mail
Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri