Antena Căutare

La doar 7 ani, și-a donat părul bolnavilor de cancer. Ce avea să afle, la scurt timp, este cutremurător

După doi ani în care și-a lăsat părul să crească, Vinny Desautels, un băieţel de 7 ani, l-a donat oamenilor bolnavi de cancer. Gestul și noul său aspect i-au atras batjocora copiilor, care nu puteau înțelege de ce a făcut acest lucru.

După doi ani în care și-a lăsat părul să crească, Vinny Desautels, un băieţel de 7 ani, l-a donat oamenilor bolnavi de cancer. Gestul și noul său aspect i-au atras batjocora copiilor, care nu puteau înțelege de ce a făcut acest lucru.

Din păcate, la scurt timp după ce şi-a donat părul pentru fabricarea perucilor destinate persoanelor bolnave de cancer, baiețelul a fost diagnosticat cu cancer, în stadiul 4, potrivit realitatea.net.

Vestea avea sa cadă ca un trăznet peste familia sa, într-o zi când copilul s-a plâns că îl doare un genunchi. Părinții i-au descoperit o excrescenţă la un şold și au mers de urgență la spital.

Medicii au descoperit că băiatul avea niște formaţiuni osoase în jurul şoldului. Însă, în urma altor probleme apărute pe parcurs, după un control mai amănunțit, aceștia au descoperite formațiuni și la nivelul obrazului drept şi al genunchiului.

Acum, deși luptă cu boala, Vinny este și mai motivat să își dedice tot timpul liber îngrijirii persoanelor bolnave de cancer.

Rugăciunea puternică pe care Părintele Arsenie Boca o rostea în fiecare dimineață. Are efecte uimitoare!... Lucrarea unui pictor român a fost vândută pentru o sumă fabuloasă! Cum arată opera de peste 2,5 milioane de dolari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x