Antena Căutare

La limita dintre viata si moarte: Iluzionistul Criss Angel incearca sa invie un cadavru

Criss Angel este capabil de magii incredibile, insa ultima sa incercare le intrece pe toate. Americanul a vrut sa invie un cadavru, iar rezultatul va fi prezentat in emisiunea sa de televiziune, difuzata in Statele Unite.

„Unii oameni au murit, au fost in moarte clinica si apoi si-au revenit, iar acesta este un fenomen inexplicabil. Este un fenomen interesant, asa ca am vrut sa-l cercetez”, a declarat Criss Angel pentru Huffington Post.

Iluzionistul a intampinat doua obstacole in incercarea sa de a readuce la viata un cadavru: „Au fost doua lucruri dificile: primul, sa gasesc un corp – un cadavru – a fost cel mai dificil si a trebuit sa cautam pe cineva care nu murise de mult timp. Celalalt a fost sa gasim un spatiu care sa ne permita sa facem asta pentru ca nicio firma nu vrea sa se implice pe motiv ca se poate interpreta ca fiind o lipsa de respect”.

Intr-un final, Angel si echipa lui au rezolvat toate problemele, dar au fost nevoiti sa semneze un contract prin care li se interzice sa dea publicitatii numele firmei care i-a ajutat si locul unde s-a intamplat asa-zsia reinviere.

„Mi s-a dat certificatul de deces, numele lui si am obtinut cateva imagini cu acest barbat, pe care le vom difuza in emisiune. Oamenilor li se va face pielea de gaina si este ceva ce sper ca-i va face sa urmareasca aceasta demonstratie provocatoare”, a mai declarat Criss Angel.

Foto: Spike Tv/Huffington Post

Karl Lagerfeld, dat in judecata in Franta pentru discriminarea grasutelor... "Nu ai voie sa tragi apa dupa ora 22:00!". Cele mai ciudate legi din Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x