Antena Căutare

LA MULŢI ANI, ANTENA 1! Cum arătau Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits, jurații „Te cunosc de undeva”, în 1993

Astăzi, 29 noiembrie, Antena 1 împlineşte 23 de ani de la prima emisie.  În 1993, postul de televiziune a marcat o premieră pentru România  - prima investiţie în zona televiziunii comerciale, bazată în totalitate pe un business privat local, românesc. De-a lungul anilor,  Antena 1 le-a adus romanilor cele mai apreciate show-uri de televiziune din lume, precum şi formate locale cu milioane de fani. 

Astăzi, 29 noiembrie, Antena 1 împlineşte 23 de ani de la prima emisie. În 1993, postul de televiziune a marcat o premieră pentru România - prima investiţie în zona televiziunii comerciale, bazată în totalitate pe un business privat local, românesc. De-a lungul anilor, Antena 1 le-a adus romanilor cele mai apreciate show-uri de televiziune din lume, precum şi formate locale cu milioane de fani.

Acum 23 de ani, Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits, jurații „Te cunosc de undeva”, erau mai tineri, la fel de talentați și cu mai puțină experiență.

La 9 anișori, micuța Andreea Bălan era pasionată de dans și muzică, mai ales că trăia într-o casă în care muzica era apreciată, fiind fiica compozitorului Săndel Bălan. În 1998, Andreea avea să scoată primul album, „Amețiți de fum”, fiind primul copil cu album pe CD din Romania.

Frumoasa soprană Ozana Barabancea avea 24 de ani în 1993, era căsătorită cu pianistul Sorin Terinte, era blondă, trasă ca prin inel și voluptuoasă.

La 21 de ani, Aurelian Temișan iubit de foarte multe domnișoare. Înalt, carismatic, chipeș și cu o voce minunată, participa la festivaluri și își dorea să ajungă un artist cunoscut. Peste câțiva ani avea să o întâlnească pe Monica Davidescu, cea care peste 20 de ani îi va fi devenit soție.

La 23 de ani, Andrei Aradits mai era încă student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" în 1996, la clasa prof. Florin Zamfirescu. „Ungurul născut în Colentina”, cum se descria într-un interviu aera independent financiar încă de pe atunci.

Rugăciunea cu care îşi începea ziua părintele Arsenie Boca. Te ține sănătos și îți dă putere de muncă... A adormit de ziua ei și s-a trezit peste ȘASE LUNI! ”Frumoasa Adormită”, sindromul care o BÂNTUIE de cinci ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x