Antena Căutare

Lady Gaga a fost vizitata de un robot la hotel

Un musafir ciudat a vrut sa o viziteze pe Lady Gaga, tarziu, azi-noapte. Un fan inrait al cantaretei a venit costumat intr-un robot si cu o propunere indrazneata - o colaborare pentru concertul din aceasta seara si, poate, pentru un viitor album.

Inteligent, curajos si cu ambitii de mare artist, DJ Robot a gasit mai greu accesul in hotelul unde este cazata Lady Gaga. Problema de indrumare nu l-a facut sa uite pentru ce a venit. Chiar daca este doar un robot, el viseaza de mult timp sa fie pe scena alaturi de artista lui preferata.

Din pacate, fanul nu a reusit sa faca mai mult decat sa isi anunte scopul vizitei. Deloc impresionanti de costumatia lui, angajatii hotelului l-au oprit la intrare. Si oricum, este greu de crezut ca DJ Robot ar fi trecut apoi de garzile de corp ale artistei. Nu i-a ramas decat sa plece acasa si sa vina la concertul de astazi, ca un simplu spectator.

Ce-ar fi facut Regele Elvis daca n-ar fi plecat acum 35 de ani?... Mai ceva ca Spiderman: practicantii de Parkour sar si se catara cu o agilitate uimitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x