Antena Căutare

Lătratul câinilor și mieunatul pisicilor vor fi interzise! Animalele trebuie să respecte un program bine stabilit, altfel stăpânii primesc amendă

Parlamentul regional al provinciei ruse Novosibirsk a adoptat joi în primă lectură o lege care interzice lătratul câinilor și mieunatul pisicilor între orele la care de obicei oamenii se odihnesc, sub sancțiunea unei amenzi pentru stăpânii lor, relatează agenția EFE.

Parlamentul regional al provinciei ruse Novosibirsk a adoptat joi în primă lectură o lege care interzice lătratul câinilor și mieunatul pisicilor între orele la care de obicei oamenii se odihnesc, sub sancțiunea unei amenzi pentru stăpânii lor.

Conform actului normativ, respectivele zgomote sunt interzise între orele 22:00 și 07:00 în zilele lucrătoare, iar în cele din weekend și sărbători animalele vor trebui să-și reprime instinctele și să păstreze liniștea până la ora 09:00 dimineața, la fel cum trebuie să facă în fiecare zi între 13:00 și 14:00, adică la ora mesei.

Orice încălcare a acestor norme va determina sancționarea stăpânului animalului cu o amendă de 3.000 de ruble (circa 50 de dolari). În caz de recidivă, el va trebui să scoată din buzunar încă 5.000 de ruble.

Deputatul local Evgheni Smișliaev a ținut să precizeze că legea are în vedere numai lătratul câinilor și mieunatul pisicilor, nu și guițatul porcilor, cântatul cocoșilor sau măcănitul rațelor. El a explicat de asemenea că nu se vor aplica sancțiuni în cazul în care câinele începe să latre sau pisica să miaune ca reacție la un zgomot.

Dar legea a stârnit numeroase critici pe rețelele de socializare, unde i s-a dat numele de 'legea liniștii pisoilor'.

Descoperire ULUITOARE. Unul dintre MARILE MISTERE ale lumii a fost scos la iveală. Toată istoria se schimbă!... După trei decenii petrecute în închisoare a fost eliberat. Primul lucru pe care l-a făcut când a ieşit întrece orice ima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x