Live acumFilm: 101 Dalmatieni (r)
Prime Time 20:00Film: Parker

Laura Grigore, stewardesa care a învins moartea de două ori: „După ce s-a prăbușit avionul, m-am trezit în apă. Erau rechini în zonă. Trebuia să îmi aleg cea mai uşoară moarte”

Are vieţi mai multe decât o pisică, iar zborurile în care ea a fost însoţitoare de bord au sfârşit cu zeci de morţi şi catastrofe. Laura Grigore, fostă stewardesă, este eroina multor suflete care astăzi trăiesc datorită ei. A reușit să învingă moartea de două ori.

Are vieţi mai multe decât o pisică, iar zborurile în care ea a fost însoţitoare de bord au sfârşit cu zeci de morţi şi catastrofe. Laura Grigore, fostă stewardesă, este eroina multor suflete care astăzi trăiesc datorită ei. A reușit să învingă moartea de două ori.

"Le-am spus pasagerilor să se arunce toţi în apă. Eu m-am aruncat prea târziu, fiind singură, a început refluxul. M-am trezit singură, motorul urla. Trebuia să îmi aleg cea mai uşoară moarte.

Îmi aleg să plutesc până mâine dimineață, să mor dezhidratată, să mă mănânce rechinii, să simt cum mă muşcă. Şi m-am gândit că cea mai uşoară moarte era să iau foc o dată cu avionul. În câteva secunde, îţi trece toată viaţa prin ochi", mărturisește Laura.

Recomandari