Antena Căutare

Urmau să se lingă pe degete la un restaurant vegetarian, dar au observat un nou ingredient! Bucătarul a adăugat CARNE DE OM - IMAGINI ȘOCANTE

Clienții unui restaurant dedicat vegetarienilor aflat în Thailanda au rămas înmărmuriți, în această săptămână, după ce au comandat tăiței și au găsit bucăți de carne în farfurii. Habar n-aveau, însă, că nu primiseră orice fel de carne, ci chiar carne de om.

Clienții unui restaurant dedicat vegetarienilor aflat în Thailanda au rămas înmărmuriți, în această săptămână, după ce au comandat tăiței și au găsit bucăți de carne în farfurii. Habar n-aveau, însă, că nu primiseră orice fel de carne, ci chiar carne de om.

Nemulțumiți că au găsit carne în farfurii la un restaurant pentru vegetarieni, clienții au făcut plângere la autorități. Astfel, a fost făcută descoperirea macabră. O analiză a bucăților de carne ce le-au fost servite clienților a arătat că aceasta nu era de vită ori porc, ci de om.

Polițiștii au găsit apoi, în bucătăria restaurantului, o adevărată scenă de groază – podeaua și pereții erau pătați de sânge, iar pe jos erau și bucăți de carne. O descoperire și mai îngrozitoare aștepta să fie făcută de polițiști – cadavrul unui bărbat în vârstă de 61 era lăsat să se descompună în fosa septică a restaurantului.

La sosirea polițiștilor, restaurantul părea să fie abandonat. Începând de miercuri, proprietarul acestuia a devenit fugar.

Cadavrul desfigurat a fost identificat ulterior. Acesta îi aparținea unui client obișnuit al restaurantului, Prasit Inpathom. Victima a fost văzută ultima dată la acest restaurant, pe 21 octombrie.

Prasit a avut un conflict verbal cu proprietarul restaurantului. Conflictul s-ar fi agravat, iar clientul în vârstă de 61 de ani ar fi fost omorât cu lovituri de cuțit în stomac, picior, dar și cu o lovitură la cap, cu un obiect neascuțit.

Polițiștii cred că proprietarul restaurantului a intenționat să scape de cadavrul lui Prasit servindu-l clienților, în bucățele.

Nu se știe dacă vreun client al restaurantului a mâncat carne de om.

Încearcă să nu leșini de râs! Un fost prim-ministru român fredonează „Like a Virgin” și „Material Girl”, pe post de DJ –... În zilele călduroase, de sub apa acestui lac, își face apariția o BISERICĂ. Povestea ei a uimit lumea! ,,Sunt singurele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x