Antena Căutare

Le-a stat inima în loc! Ce a descoperit o familie în piscina curții, în miez de noapte! ,,Numai aici vezi așa ceva!”

A vrut să înoate în miez de noapte, aşa că s-a aruncat în piscina ,,vecinilor”. Eroul acestei poveşti este un aligator din Florida, care, după ce a dărâmat o parte din gard, a ajuns în apă. Familia s-a trezit cu un crocodil de 3 metri şi jumătate lungime în piscină.

A vrut să înoate în miez de noapte, aşa că s-a aruncat în piscina ,,vecinilor”. Eroul acestei poveşti este un aligator din Florida, care, după ce a dărâmat o parte din gard, a ajuns în apă. Familia s-a trezit cu un crocodil de 3 metri şi jumătate lungime în piscină.

Aligatorul a dărâmat o parte din gardul curții și, din cauza zgomotului, proprietarii au ieșit să vadă despre ce este vorba. Când au dat ochii cu reptila, speriaţi, au chemat autorităţile.

Proprietarul a filmat toată pățania și a postat videoclipul, care a devenit repede viral.

,,Numai în Florida vezi așa ceva", au comentat internauții.

Au descoperit extratereştri?! Directorul NASA despre curiozitatea oamenilor: "Nu vreţi să ştiţi cu ce ne ocupăm, de... Ce să faci cu salcia sfințită de Florii pentru a nu cădea în mare păcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x