Antena Căutare

Spectacol în Eforie Sud. Zeci de lebede au ieșit în golf și au creat o imagine inedită pentru toți turiștii

Începutul de an le-a adus vreme frumoasă şi o surpriză plăcută turiştilor care au ales să petreacă Revelionul la malul mării.

Spectacol în Eforie Sud. Zeci de lebede au ieșit în golf și au creat o imagine inedită pentru toți turiștii Galerie
Spectacol incredibil în Eforie Sud. Zeci de lebede au ieșit în golf și au creat o imagine inedită pentru toți turiștii

Zeci de lebede şi-au făut apariţia în golful Capul Turcului din Eforie Sud. Specialiştii spun că acestea au migrat din Delta Dunării din cauza temperaturii scăzute a apei. În fiecare an, la început de ianuarie, graţioasele păsări îşi fac apariţia pe litoral.

Zeci de lebede şi-au făcut casă din staţiunea Eforie Sud. Ferite de vântul puternic şi de temperaturile scăzute, păsările i-au încântat pe turiştii care au ieşit să se plimbe la malul mării.

Lebedele de la Eforie sunt deja o adevărată atracţie a staţiunii pe perioada iernii. La începutul fiecărui an, păsările îşi fac apariţia în golul Capul Turcului.

Specialiştii spun ca acestea fug din zona Deltei din cauza temperaturilor scăzute ale apei. Localnicii, în schimb, le folosesc pe post de meteorologi. Oamenii spun că, dacă lebedele zboară spre nord înseamnă că vremea se încălzeşte, dacă zboară spre sud frigul se înteţeşte, iar dacă pornesc spre lac atunci va fi furtună pe mare.

Ce se întâmplă dacă pui o monedă de 50 de bani într-un colț din casă? O româncă a făcut acest experiment și rezultatele... Cea mai mare floare din lume a fost descoperită. Are petale enorme! Cum miroase și unde a fost găsită - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x