Antena Căutare

Lecția de viață care a impresionat milioane de oameni! Un câine născut ORB e sprijin pentru copiii cu autism! VIDEO

Un animal de companie este sprijin pentru copiii bolnavi de autism. Povestea lui este una simplă și tristă, dar reprezintă o adevărată lecție de viață.

Un animal de companie este sprijin pentru copiii bolnavi de autism. Povestea lui este una simplă și tristă, dar reprezintă o adevărată lecție de viață.

Îl cheamă Smiley și, așa cum îi spune numele, are menirea de a aduce un zâmbet pe chipurile copiilor bolnavi.

Câinele, care a fost salvat dintr-un adăpost din Stouffville, Canada, de Joanne George, în urmă cu un deceniu, s-a născut fără ochi şi a fost diagnosticat şi cu nanism. Cu toate acestea, Smiley are un atestat pentru terapia asistată de animale şi dă lecţii de viaţă tuturor celor care ajung să-l întâlnească. El s-a alăturat programului "St. John Ambulance Therapy Dog" şi îşi petrece zilele în diverse spitale ori şcoli, unde îi ajută pe cei cu tulburări de atenţie, scrie jurnalul.ro

"Smiley nu a văzut niciodată, dar îi ajută pe oameni să zâmbească. Era un tip, Teddy, care nu comunica în niciun fel şi care nu a zâmbit niciodată. Dar când l-a întâlnit pe Smiley, Ted a început să zâmbească", a declarat George pentru ABC News.

Stăpână patrupedului a spus că Smiley se duce deseori la o librărie din Stouffville, unde îşi petrece timpul alături de copii care suferă de autism şi care au dificultăţi să citească.

"Aceşti copii au fost născuţi cu diferite dizabilităţi, la fel că Smiley, şi este important că ei să vadă că el a depăşit aceste dificultăţi şi că este fericit", a mai spus George.

Fenomenul straniu care prevesteşte un CUTREMUR DEVASTATOR! Oamenii de ştiinţă sunt extrem de îngrijoraţi... PREA FRUMOS! Mireasa i-a pregătit o surpriză în timp ce pășea spre altar: Lacrimile au invadat ochii invitaților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x