Live acum
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Leonardo Di Caprio vorbește despre pădurile din România! "Din Amazon până în România, atacurile împotriva apărătorilor pădurilor cresc."

Celebrul actor Leonardo DiCaprio a distribuit, pe contul său de Instagram, o postare a Greenpeace despre Marșul Pădurilor din România, care a avut loc duminică în București și în mai multe orașe din țară.

Leonardo Di Caprio

Marşul a avut loc duminică în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară.

„Peste 4.000 de oameni au mers aseară (postarea Greenpeace a fost publicată luni, n.r.) pe străzile Bucureştiului, cerând Ministerului Apelor Pădurilor din România să pună capăt exploatării ilegale şi o protecţie reală pentru ultimele păduri virgine din Europa.

Proteste similare au avut loc în mai multe oraşe din ţară. În fiecare an, 38 de milioane de metri cubi de lemn dispar din pădurile României. Majoritatea copacilor sunt tăiaţi ilegal. Au avut loc, de asemenea, sute de atacuri asupra pădurarilor - doi dintre ei au fost ucişi brutal, pentru că au protejat aceste păduri. Din Amazon până în România, atacurile împotriva apărătorilor pădurilor cresc. Trebuie să protejăm pădurile şi pe oamenii care le apără”, a comunicat Greenpeace, conform Digi24.

Recomandari