Antena Căutare

Leonardo Di Caprio vorbește despre pădurile din România! "Din Amazon până în România, atacurile împotriva apărătorilor pădurilor cresc."

Celebrul actor Leonardo DiCaprio a distribuit, pe contul său de Instagram, o postare a Greenpeace despre Marșul Pădurilor din România, care a avut loc duminică în București și în mai multe orașe din țară.

Leonardo Di Caprio

Marşul a avut loc duminică în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară.

„Peste 4.000 de oameni au mers aseară (postarea Greenpeace a fost publicată luni, n.r.) pe străzile Bucureştiului, cerând Ministerului Apelor Pădurilor din România să pună capăt exploatării ilegale şi o protecţie reală pentru ultimele păduri virgine din Europa.

Proteste similare au avut loc în mai multe oraşe din ţară. În fiecare an, 38 de milioane de metri cubi de lemn dispar din pădurile României. Majoritatea copacilor sunt tăiaţi ilegal. Au avut loc, de asemenea, sute de atacuri asupra pădurarilor - doi dintre ei au fost ucişi brutal, pentru că au protejat aceste păduri. Din Amazon până în România, atacurile împotriva apărătorilor pădurilor cresc. Trebuie să protejăm pădurile şi pe oamenii care le apără”, a comunicat Greenpeace, conform Digi24.

Secretul prin care o tânără a slăbit peste 180 de kilograme! Doctorul rămas uimit de progresele fantastice... Şosetele purtate de Michael Jackson în timpul primului dans "moonwalk" ar putea fi vândute la licitaţie pentru...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x