Lidia Fecioru, despre cele opt semne care arată că vei întâlni iubirea adevărată: "Timpul nu vindecă, timpul doar trece"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, la Adevăruri Ascunse, care sunt cele opt semne care ne arată că vom întâlni iubirea adevărată.

Lidia Fecioru, despre cele opt semne care arată că vei întâlni iubirea adevărată: "Timpul nu vindecă, timpul doar trece"

Primul semn că te îndrepți către iubirea adevărată este grija față de tine însuți, atunci când prin gesturi, fapte și emoții începi să te iubești. Lidia Fecioru ne spune că sacrificiul față de familie, soț, copii sau frați este unul care trebuie făcut cu limite, nu trebuie să ne dedicăm viața pentru ceilalți, ci trebuie să trăim în armonie cu noi îșine. Să nu ne neglijăm: "Am văzut oameni care s-au sacrificat într-un mare fel pentru familie şi au rămas singuri, au rămas fără nicio susţinere.

De multe ori, astfel de oameni sunt daţi la o parte cu forţa. Trebuie să avem întotdeauna o limită pentru că nu ne va face nimeni niciodată statuie pentru sacrificiu.Nici copiii, nici soţul, nimeni.

Sunt foarte rare femeile în lumea asta care rămân să îşi facă cruce la tabloul soţului după ce a decedat. În rest, nimeni nu face statuie nimănui. Şi de cele mai multe ori eşti chiar ofensat", spune Lidia Fecioru, potrivit Antena3.

Semnele care arată că te îndrepți spre iubirea adevărată.

Când începi să fii independent e un alt semn că te îndrepţi spre iubirea adevărată, dar vorbim tot despre iubirea de sine. Nu mai depinzi de ceilalţi, nu mai depinzi de o susţinere, nici măcar morală. Nu te mai interesează.

Noi facem o greşeală şi facem chestia asta pentru copii pentru că le creem un handicap sufletesc. Nouă ni se pare că facem totul perfect, să le luăm greutăţile, să îi protejăm, dar nu facem decât să le aducem un handicap psihic.

Ei nu mai pot lua apoi hotărâri. Sau dacă iau hotărâri, până nu ne întreabă pe noi, nu se întâmplă. Ia tu decizia, greşeşte, învaţă din greşeală. Un şut în fund e un pas înainte. Altfel nu va învăţa.

Mai avem de ataşament faţă de vechile iubiri. Există acolo un sertar în care le depozităm. Nu putem uita, pentru că nu putem să uităm, dar le băgăm acolo.

Dacă ne-am supărat, trebuie să ne trăim supărarea, dacă am iubit, trăim iubirea. Până la urmă, oamenii îşi dau seama de lucrurile acestea şi le îndreaptă. Altfel nu vor merge mai departe, nu au încotro, îi mână timpul. Timpul nu vindecă, timpul doar trece. Atât. Să nu mai trăim în trecut. Este foarte important. Nu mai avem nevoie de aceste lucruri. Trăim clipa, trăim astăzi.

Citește și: Horoscopul săptămânii 7 – 13 decembrie. Aceste zodii se pot declara cele mai norocoase

Important e să nu rămânem proşti, să ne trezim. Dacă are cine să ne dea un şut. Atunci când ne aşteptăm mai puţin, viaţa ne întoarce cu susul în jos.

Citește și
colaj de imagini cu simona halep si toni iuruc
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
Petrică Cercel în două ipostaze diferite
A murit Petrică Cercel. Artistul se afla în stare gravă la spital, după ce a fost infectat cu COVID-19
A murit Petrică Cercel. Artistul se afla în stare gravă la spital, după ce a fost infectat cu COVID-19
Simona Halep și Loredana
Loredana, apariție spectaculoasă la nunta Simonei Halep. Artista a cântat la marele eveniment și a făcut senzație cu ținuta sa
Loredana, apariție spectaculoasă la nunta Simonei Halep. Artista a cântat la marele eveniment și a făcut senzație cu ținuta sa
Mai multe articole

Universul aduce totul înapoi ca un bumerang

Universul ne aduce furiile, frustrările noastre şi încă o dată, şi încă o dată, până vom învăţa să iertăm, să ne detaşăm, până vom învăţa să nu ne mai fie milă.

Fricile noastre noi ni le chemăm. De ce se spune că oamenii, atunci când au coşmaruri, îşi trăiesc de fapt fricile lor interioare. Deci, ei visează ceea ce le este frică. Aşa e şi în viaţă. Dacă vom fi supăraţi continuu, nu vom atrage niciodată ceva pozitiv. De aceea se spune că o belea vine după cealaltă. Pentru că nu schimbăm modalitatea de gândire.

Să nu ne urâm fostul partener. Ceea ce urâm, aia ne dă Dumnezeu. Trebuie să iertăm, să ne detaşăm, să plecăm că de uitat nu uităm. Doar că trebuie să încercăm să iubim. Nu există un om care să fi avut doar nenorociri în viaţă, a avut şi clipe frumoase şi la acele clipe trebuie să se gândească, mai spune Lidia Fecioru.

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri