Antena Căutare

"Limba extraterestrilor", cel mai misterios manuscris, a fost descifrat de Profetul lui Dumnezeu

O carte ilustrata, cu mai multe desene pe care nimeni nu a reusit sa le desluseasca, i-a derutat pe expertii in criptologie vreme de mai multe secole. Expertii s-au lasat invinsi de codurile imposibil de descifrat, insa un om de afaceri din Finlanda, care s-a autoproclamat "profetul lui Dumnezeu" a reusit sa sparga codul.



Ceea ce i-a socat pe cercetatori este modul in care este scris acest document. Caracterele si desenele nu pot fi intelese, iar faptul ca volumul nu poarta niciun titlu sporeste si mai mult misterul manuscrisului.

Istorici, criptografi, arheologi si bibliofili au studiat vreme de mai multe decenii textul, insa nu au reusit sa ii inteleaga mesajul.

Asociatul lui Latvala a delarat: "Niciun om normal nu poate deodifica mesajul. Nu exista o modalitate, o reteta clara dupa care poate fi descifrat. Manuscrisul este doar un canal prin care este transmisa profetia. Latvala este profetul lui Dumnezeu, de aceea a fost capabil sa gaseasca solutia. Decriptarea acestui manuscris este o munca de o viata".

Potrivit descifrarilor facute de Latvala, autorul manuscrisului nu stia sa vorbeasca nicio limba de pe pamant, asa ca la vremea aceea a fost nevoit sa isi creeze propriul cod: astfel limbajul folosit este o amestecare de babiloniana, spaniola si italiana.

Desenele si sfaturile sunt un sprijin pentru medicina de astazi, oferind mai multe solutii la boli care faceau ravagii in trecut, scrie Daily Mail.

Sursa: Antena3
Foto: dailymail.co.uk

Titanicul ar fi putut fi salvat. Afla aici cum!... Un pui de foca a fost abandonat de familia sa! Vezi de ce!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x