Antena Căutare

Liniste la masa! Pedepse pentru clientii care vorbesc, la un restaurant din New York

Un restaurant din New York, ce serveste mancare preparata din ingrediente organice, organizeaza cine la care clientilor le este interzis sa vorbeasca.  Pentru 40 de dolari, poti savura un meniu compus din patru feluri de mancare, dar numai daca reusesc sa pastreze linistea.

Managerul restaurantului planuia demult sa serveasca mancare in tacere. „Cand aveam vreo 20 de ani, am vizitat o manastire, la care se servea micul dejun in tacere, in fiecare dimineata. Scopul era ca oamenii sa invete sa se concentreze asupra gustului, texturii si a valorii nutritionale a mancarii”, a declarat Nick Nauman, pentru Yahoo Shine.

La primul eveniment organizat in tacere au luat parte 17 persoane. Inainte sa se infrupte din bucatele organize, au fost avertizati ca nu au voie sa vorbeasca si li s-a prezentat si pedeapsa pentru cei care incalca regula: va fi trimis sa termine de mancat afara, pe o banca de langa restaurant.

In afara de sunetul paharelor ciocnite, al tusei unor meseni sau al butoanelor telefoanelor mobile, nu s-a auzit nimic toata seara. O clienta care isi sarbatorea ziua de nastere si doua dintre prietenele ei au inceput sa rada, dar au devenit tacute de dragul experimentului cinei in tacere.

Patronul localului va organiza in continuare cine mute.

Foto: Hepta

VIDEO! Un prezentator BBC a incurcat iPad-ul cu un top de hartie... "Toy Story 2", la un pas sa nu mai fie lansat: A fost sters complet din calculatoarele realizatorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x