Antena Căutare

Lisa Marie Presley s-a stins din viață la 54 de ani. Ce legătură există între moartea sa și cea a regretatului Elvis Presley

Fiica legendei rock, Lisa Marie Presley, a murit la vârsta de 54 de ani. Află din rândurile de mai jos care e legătura dintre moartea sa și cea a lui Elvis Presley.

lisa marie presley cu o ținută neagră și un set de bijuterii din aur la gât Galerie
Lisa Marie Presley s-a stins din viață la 54 de ani. Ce legătură există între moartea sa și cea a regretatului Elvis Presley | Shutterstock

Lisa Marie Presley a fost singurul copil al lui Elvis Presley și s-a stins din viață pe data de 12 ianurarie 2023, potrivit presei americane care citează familia sa:

„Cu inima plină de durere trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: draga mea fiică, Lisa Marie, ne-a părăsit.", a confirmat mama ei, Priscilla Presley, într-un comunicat trimis site-ului People, citat de Digi24.

Citește și: Lisa Marie Presley, descoperire uimitoare făcute după moartea soțului ei. Ce a dezvăluit fosta soție a lui Michael Jackson

Lisa Marie Presley, despre tatăl său, legenda rock`n roll-ului, Elvis Presley

Se pare că unica fiică a legendei rock`n roll-ului, Elvis Presley, s-a stins din viață la doar patru zile de la comemorarea zilei de naștere a tatălui său, mai precis, pe data de 8 ianuarie, însă acest aspect nu este singurul în comun, potrivit Adevărul.ro.

Născută pe 1 februarie 1968, încă din prima zi, Lisa Marie a reprezentat cea mai importantă persoană din viața artistului. Într-un interviu din anul 2003, un moderator american de radio, Larry King, a întrebat-o pe Lisa Marie Presley cum era Elvis în calitate de tată:

„Era înnebunit după mine.“, a mărturisit ea, adăugând că au fost extrem de apropiați, potrivit aceleași surse citate mai sus.

De asemenea, din multă iubire, Elvis Presley își răsfăța extrem de mult fiica, cumpărându-i cele mai alese și elegante haine și accesorii. Haina de nurcă și un inel cu diamant sunt doar câteva dintre exemple.

Citește și: Imagine rară cu Lisa Marie Presley, fosta soție a lui Michael Jackson. Ce mesaj emoționant a scris după decesul fiului său

Iar, odată, fiica lui Elvis Presley i-a spus tatălui său că nu a văzut niciodată zăpada. Pentru că nu a suportat să audă acest lucru, starul rock a urcat-o pe fiica sa în avionul privat, au zburat în Idaho, acolo unde s-ar fi jucat timp de jumătate de ceas în zăpadă. De altel, avionul privat purta numele fiicei sale, Lisa Marie.

În anul 1973, s-a produs divorțul dintre Elvis și Priscilla și deși Lisa Marie a rămas cu mama sa, relația dintre fiică și tată nu s-a răcit niciodată, ci a reușit să rămână apropiată până la moartea acestuia, în anul 1977, pe când Lisa avea doar nouă ani.

Cum a murit Lisa Marie Presley. Asemănarea izbitoare cu cea a tatălui său

Pe 16 august 1977, Elvis Presley a fost găsit inconștient, pe podeaua din baie. Deși a fost transportat de urgență la spital, medicii nu au mai putut face nimic să îl salveze, potrivit aceleași surse citate mai sus. Legenda avea doar 42 de ani și a murit din cauza unui infarct miocardic.

Mult timp mai târziu, pe data de 12 ianuarie 2023, Lisa Marie Presley a fost găsită inconștientă în casa ei din California, la fel ca tatăl său. Se pare că după ce i-a fost administrată o injecție cu adrenalină, a fost transportată la spital, potrivit Daily Mail, citat de Adevărul.

De asemenea, s-a spus despre ea că ar fi avut dureri mari de stomac pe parcursul zilei. La Terapie Intensivă, i-ar fi fost montat un stimulator cardiac temporar, iar, câteva ore mai târziu, a fost constatat decesul din cauza unor probleme cardiace, mai exact, a făcut stop cardiac.

Pe lângă moartea asemănătoare și apropierea de ziua de naștere a tatălui său, se pare că pe data de 8 ianuarie, Elvis Presley ar fi împlinit 88 de ani. Cu o zi înainte de moartea sa, Lisa Presley a fost public la decernarea Globurilor de Aur, unde l-a susținut pe actorul Austin Butler, care a avut rolul principal în filmul „Elvis”.

Citește și: Secretele unui mariaj de coșmar. Lisa-Marie Presley, înspăimântată de ideea de a avea copii cu Michael Jackson

Vezi mai multe știri externe în secțiunea de pe observatornews.ro

Povestea bizară a doi bărbați care seamănă leit, au același nume și aceeași meserie, dar nicio legătură de sânge. Cum e ... Iluzie optică virală! Poți să găsești puma din această poză? Felina nu este deloc ascunsă. Iată răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x