Locuitorii unei comune bavareze fac pregătiri pentru Paşte, în apropierea Crăciunului

Deşi ne apropiem cu paşi repezi de sărbătoarea Naşterii Mântuitorului, locuitorii unei comune bavareze sunt mai mult cu gândul la Paşte.

Deşi ne apropiem cu paşi repezi de sărbătoarea Naşterii Mântuitorului, locuitorii unei comune bavareze sunt mai mult cu gândul la Paşte.

Conform unei tradiţii începute în 1634, la fiecare 10 ani, în această perioadă, localnicii încep pregătirile pentru un spectacol de muzică şi teatru care are drept tematică Săptămâna Patimilor şi Învierea lui Iisus Hristos.

Cu mult entuziasm şi plini de energie, localnici de toate vârstele au început repetiţiile pentru cel de-al 42-lea spectacol de acest tip din istorie. Tradiţia prevede că doar cei născuţi în comuna bavareză Oberammergau sau care locuiesc acolo de mai bine de 20 de ani pot participa la eveniment.

2400 dintre cei 5200 de rezidenţi se vor implica în spectacolul de anul viitor. Nu toţi se vor afla însă pe scenă.

Deşi tematica rămâne aceaşi la fiecare deceniu, numerele de dans şi muzică, costumele şi chiar textele scenetelor de teatru sunt modificate.

Întrucât nu se acceptă peruci sau bărbi false, majoritatea artiştilor au început să îşi lasă părul să crească încă de la începutul Postului Mare.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri