Antena Căutare

Bataie cu perne la 34 de metri deasupra pamantului, in piata Piccadilly Circus din Londra

Atmosfera de basm, ieri, la Londra, unde celebra piata Piccadilly a fost scena unui spectacol de circ impresionant. Mii de oameni s-au adunat sa priveasca o bataie cu perne la 34 de metri deasupra pamantului, realizata de cativa acrobati francezi.

In centrul Londrei a nins cu... pene. Suspendati pe sarma, la zeci de metri deasupra pamantului, acrobatii au aruncat o tona si jumatate de pene spre multimea vrajita. 250 de artisti din 17 tari au fost responsabili cu buna dispozitie.

“Londra a dat lumii circul in urma cu 250 de ani, iar acesta este un tip foarte modern de circ, cu cabluri si tot ce vrei. Sunt incantat sa spun ca nu voi face niciuna din acrobatii”, spune Boris Johnson, primarul Londrei.

Edilul glumeste. Are si de ce. Toata lumea isi aminteste incidentul de luna trecuta, cand Johnson a incercat sa-si faca o intrare spectaculoasa la un eveniment al Jocurilor Olimpice, dar a ramas blocat minute bune pe o sarma.

Romanii confectioneaza costumele pentru Oktoberfest-ul din Germania... EXCLUSIV! Lautarul scafandru a cantat LIVE sub apa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x