Antena Căutare

Ludovic Orban, încântat de alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brâncuşi: "A reuşit să creeze o întreagă dezbatere"

Premierul Ludovic Orban a vorbit despre cântăreaţa Irina Rimes, ambasadorul zilei Brâncuși, despre care a spus că ”a fost promotor” şi că putea fi orice alt cântăreţ în vogă în locul acesteia

Ludovic Orban, încântat de alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brâncuşi: "A reuşit să creeze o întreagă dezbatere"
Ludovic Orban, încântat de alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brâncuşi

”A fost promotor. Este bine că un ministru al Culturii a marcat această zi printr-un eveniment, după părerea mea extrem de interesant, iar faptul că a ales o promovare prin intermediul unei, să spun, persoane care practic nu se încadra în stilul clasic a reuşit să creeze o întreagă dezbatere şi sunt convins că foarte mulţi tineri sunt prezenţi astăzi aici tocmai din cauza acestei decizii. Am înţeles că foarte mulţi tineri au urmărit dezbaterile pro şi contra tocmai datorită acestei alegeri, iar eu cred că încă din ideile iniţiale ale Ministerului Culturii principala idee a fi de a stârni interesul publicului”, a declarat Orban.

”Putea fi oricine altcineva, este un cântăreţ care e în vogă, un cântăreţ care este apreciat şi faptul că a decis să se implice în acest proiect, după părerea mea este un lucru bun şi cred că efectul a fost atins”, a declarat Orban.

Întrebat, de asemenea, de ce lipseşte Cuminţenia Pământului, una din operele lui Brâncuşi, la această aniversare, Orban a spus că Ministerul are drept de preempţiune asupra acesteia.

”Vom vedea ce este de făcut cu privire la această operă de artă. Trebuie clarificate toate aspectele juridice, Ministerul Culturii are drept de preempţiune şi vom analiza”, a declarat Orban.

(sursa: Adevărul)

Fabulos! O violonistă a cântat în timpul operaţiei sale pe creier pentru a nu rămâne paralizată. VIDEO... Viața bate filmul! A fost anulată nunta, după ce socrul mare și soacra mică au fugit împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x