Antena Căutare

"Lumea se va sfârşi luna aceasta". Declarațiile cutremurătoare, care au îngrozit întreaga planeta: ''Cei 6.000 de ani de păcate de pe Pământ se vor termina''

Iisus se va întoarce pe Pământ luna aceasta,  luându-și supuşii către Rai şi lăsând planeta sterilă pentru 1.000 de ani. O nouă teorie a conspiraţie!

Iisus se va întoarce pe Pământ luna aceasta, luându-și supuşii către Rai şi lăsând planeta sterilă pentru 1.000 de ani. O nouă teorie a conspiraţie!

Apocalipsa se va produce la sfârşitul anului 2016, potrivit Norei Roth, o programatoare creştină, Aceasta a realizat o serie de calcule complexe, bazate pe un fragment din cartea biblică a lui Daniel care spune povestea evreilor forţaţi să se mute în Babilon, scrie dailymail.co.uk.

,,La sfârşitul lui 2016 cei 6.000 de ani de păcate de pe Pământ se vor termina, iar izbăvirea veşnică îşi va face loc. Iisus va veni din nou pentru a-şi lua oamenii în rai'', afirmă într-o postare de pe site-ul MarkBeast.

În Biblie este afirmat faptul că Dumnezeu a creat lumea în şase zile, iar în a şaptea s-a odihnit. Pe scală largă, Roth spune că Dumnezeu ,,le-a spus copiilor din Israel să planteze şi să îngrijească pământul timp de şase ani, iar în al şaptelea să-l lase să se odihnească''.

Moş Crăciun a intrat în România și a poposit în platoul Observator! Este gata să dea fuga în casele copilașilor. Ați fos... De la selfie-urile de astazi, înapoi la imaginile care te-ar face să plângi. De ce nu se zâmbea în fotografiile vechi? M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x