Antena Căutare

Fenomen astronomic ISTORIC! O lună sângerie își va face apariția. Predicatorii spun că va aduce SFÂRȘITUL LUMII

O lună sângerie spectaculoasă își va face apariția luna viitoare, pe 27 iulie, predicatori care au anunțat de numeroase ori Apocalipsa spunând și acum că acest eveniment astronomic va aduce sfârșitul lumii. Aceasta va fi cea mai lungă eclipsă din secolul XXI.

O lună sângerie spectaculoasă își va face apariția luna viitoare, pe 27 iulie, predicatori care au anunțat de numeroase ori Apocalipsa spunând și acum că acest eveniment astronomic va aduce sfârșitul lumii. Aceasta va fi cea mai lungă eclipsă din secolul XXI.

Eclipsa de lună va putea fi văzută pe 27 iulie și va fi cea mai lungă din acest secol. Va dura aproape două ore, iar luna va părea sângerie.

Ipoteza cu privire la sfârșitul lumii a fost făcută celebră inițial de pastorii creștini John Hagee și Mark Biltz, care au spus că cele patru eclipse de lună consecutive (care au început în aprilie 2014, cu șase luni pline între ele) – reprezintă un semn că vine sfârșitul lumii.

Însă, ultima dintre cele patru eclipse a avut loc în septembrie 2014, iar Apocalipsa nu s-a petrecut.

Totuși, predicatorii sfârșitului lumii insist că va avea loc un eveniment tragic și că este posibil să vină Apocalipsa.

Această teorie a fost preluată de alte persoane, iar profeția reapare cu câteva luni înainte de fiecare „lună sângerie”.

Teoria „lunii sângerii” este interpretată din cartea Ioel din Vechiul Testament, în care scrie că: „Soarele se va face întuneric și luna în sânge înainte ca ziua mare și teribilă a Domnului să vină”.

Un paragraf similar apare în „Apocalipsa lui Ioan” - ultima carte în canonul Noului Testament.

Însă, astronomii au spus de-a lungul timpului că această teorie este doar un mit.

Oamenii de știință spun că nuanța roșiatică este dată de Împrăștierea Rayleigh a luminii prin atmosfera Pământului, ceea ce face și ca soarele să pară roșiatic la apus.

Eclipsa de lună totală – când luna trece în spatele Pământului, în umbra acestuia – va dura o oră și 43 de minute, între 27 și 28 iulie. Aceasta va fi vizibilă în cea mai mare parte din Europa și Asia și în Australia, părți din sudul Americii de Nord, precum și în America de Sud.

Eclipsa totală va începe la ora 19.30 UTC (22.30 ora României) și se va încheia la ora 21.13 UTC (24.13 ora României). Evenimentul va putea fi văzut cu ochiul liber, potrivit Daily Mail.

Eclipsa ar urma să fie vizibilă în întregime de pe teritoriul României la începutul serii de 27 iulie, iar momentul maxim al evenimentului astronomic ar urma să aibă loc la ora 23.22.

Matematic, cea mai lungă eclipsă ar putea dura o oră și 47 de minute.

În secolul trecut, cea mai lungp eclipsă a avut loc pe 16 iulie 2000 și a durat o oră și 46,4 minute.

Nu o să regreţi dacă încerci să faci asta. TRUC VIRAL. Ce se întâmplă dacă ţii o bancnotă împăturită sub formă de triung... FOTO. Celebra păpuşă Barbie, așa cum nu ai mai văzut-o vreodată! Încurajează fetele să…...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x