Antena Căutare

Luna Sângerie, cea mai lungă eclipsă totală de lună a Secolului! Cum ne influențează acest fenomen rar

În luna iulie trebuie să ne așteptăm atât la schimbări pozitive, cât și la întâmplări mai puțin plăcute. Eclipsa de lună nu va trece deloc neobservată. Deși nu toată lumea va putea vedea pe cer acest fenomen, se vor simți efectele la nivel psihologic, susțin specialiștii. Luna sângerie din iulie 2018 va fi cea mai lungă eclipsă totală de lună a secolului, conform astronomilor.

În luna iulie trebuie să ne așteptăm atât la schimbări pozitive, cât și la întâmplări mai puțin plăcute. Eclipsa de lună nu va trece deloc neobservată. Deși nu toată lumea va putea vedea pe cer acest fenomen, se vor simți efectele la nivel psihologic, susțin specialiștii. Luna sângerie din iulie 2018 va fi cea mai lungă eclipsă totală de lună a secolului, conform astronomilor.

Eclipsa va dura o oră și 43 de minute, cu 40 de minute mai mult decât superluna de pe 31 ianuarie. Luna plină din iulie 2018 este, așadar, cea mai lungă eclipsă totală de lună a secolului XXI și va avea loc în noaptea de 27 spre 28 iulie. În timpul acestei eclipse, luna va căpăta o nuanță de roșu închis spre portocaliu.

Din România eclipsa va fi vizibilă în întregime, maximul eclipsei producându-se la ora 23:21 (ora de vară). Ultima eclipsă totală de Lună observabilă din România în astfel de condiții s-a produs pe 15 iunie 2011, scrie www.astro-info.ro.

Eclipsă Totală de Lună Sângerie 27-28 iulie 2018

Eclipsa totală de lună va fi la 04°44′ în Vărsător conjuncție cu Marte. Va fi o eclipsă importantă pentru noi toți din punct de vedere emoțional, producând adevărate furtuni în viețile noastre. Este vorba despre schimbări de perspectivă imporante și curajoase.

Această eclipsă Totală de lună va fi influențată din punct de vedre astrologic, de energia lui Marte, provocându-ne astfel din punct de vedere emoțional la conte neobișnuit de înalte. În sens negativ, energia lui Marte este cea a furiei și frustării, de aceea este posibil să ne facă să reacționăm impulsiv și irațional. Totuși, să ne eliberăm de furie și să ne manifestăm această pornire, nu este neapărat un lucru rău și mai ales dacă o facem într-un mod conștient și asumat.

Manifestarea furiei într-un mod conștient înseamnă evoluție și o trecere de la o vibrație mai joasă, la o vibrație mai înaltă. Manifestarea furiei înseamnă să nu ne mai privim precum niște victime ci să ne revendicăm autenticitatea și puterea interioară. Așa încât, atunci când este trăită conștient, această energie produce mari transformări pozitive în viețile noastre.

În sens pozitiv, energia lui Marte este definită de auto-determinare și forță interioară. Vor fi momente când ne vom găsi motivația interioară și ne vom da seama ce ne dorim cu adevărat pentru viața noastră și ce e mai bine pentru noi.

Sursa: garbo.ro

Jimmy, câinele-simbol al Cetăţii Sighişoarei, a încetat din viaţă, însă un artist local intenţionează să-i facă o statui... Imagini înduioşătoare! Chiar şi după ce au fost salvaţi de pe străzi, acești căței nu inceteaza să se îmbrăţişeze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x