Antena Căutare

Lydia Hughs este mireasa care a făcut pană cu mașina chiar când era în drum spre nuntă. Cine i-a dat acesteia o mână de ajutor

Lydia Hughs a avut nevoie de ajutor când mașina ei n-a mai funcționat chiar când era pe autostradă. Era îmbrăcată în mireasă și se ducea la propria ei nuntă. Iată cine a "salvat-o".

Mireasa care a făcut pană cu mașina chiar când era în drum spre nuntă. Un politist a dus-o la nunta Galerie
Lydia Hughs este mireasa care a făcut pană cu mașina chiar când era în drum spre nuntă | Profimedia

Fox News a relatat întâmplarea prin care a trecut Lydia Hughs, când într-o zi importantă pentru ea: ziua nunții.

Lydia Hughs este mireasa care a făcut pană cu mașina chiar când era în drum spre nuntă. Cine i-a dat acesteia o mână de ajutor

Lydia Hughs are 29 de ani și este din Wrexham, Wales. Ea a avut nevoie de ajutor pe autostradă, chiar când era la jumătatea drumului spre propria ei nuntă. Îmbrăcată în mireasă, aranjată și cochetă, Lydia era cu părinții ei în mașină, când autovehiculul vintage s-a defectat, conform SWNS.

Tânăra a spus că mașina a mers bine o bucată de drum, apoi a început să aibă probleme. "M-am temut că o să rămânem așa în mijlocul drumului mult timp".

Totuși, un echipaj de poliție și-a făcut apariția la scurt timp. "Au văzut că suntem îmbrăcați de nuntă și s-au oferit să ne ajute. A fost pentru prima dată în ziua respectivă când am început să plâng de bucurie, m-am descărcat".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inspectorul Matt Geddes s-a oferit să îi ducă pe mireasă și pe părinții ei exact până în locul unde s-a ținut evenimentul. Când au ajuns cu toții la biserică, polițistul a hotărât să marcheze momentul, așa că a atras atenția asupra mașinii de poliție cu un joc de lumini făcut cu farurile și a dat drumul la sirenă și girofar.

Tânăra: "Inspectorul de Poliție ne-a întrebat înainte cum am vrea să ne facem 'intrarea', la care tatăl meu a răspuns că ar vrea să fie cât mai spectaculoasă".

Ea a mai adăugat că nici măcar nu au întârziat mult la nuntă. "S-a întâmplat totul foarte repede și polițiștii s-au prezentat prompt, nu am întârziat la nuntă. Nici că s-ar fi putut planifica mai bine. Sunt incredibil de fericită. Una peste alta, totul s-a petrecut așa cum trebuie".

Lydia a putut în sfârșit să se căsătorească cu partenerul ei, Tidur, în vârstă de 31 de ani după ce au amânat de două ori nunta din cauza pandemiei de coronavirus.

"Faptul că am reușit în sfârșit să avem parte de această zi și toată lumea a fost alături de noi este de neprețuit. Sper să avem un drum lin în viață împreună și să ne bucurăm de căsnicia noastră", a mai spus ea. "Fără Poliție, în acea zi, poate că ar fi trebui să amânăm totul din nou". Polițistul s-a bucurat și el că a făcut atât de multă lume fericită în acea zi și spune că oricând ar repeta acest lucru, să ajute pe cineva în nevoie.

"Mireasa arăta senzațional, soarele a strălucit, am întârziat foarte puțin, aproape insesizabil. Sper ca acest cuplu să aibă o viață frumoasă și lungă împreună", a spus inspectorul Matt Geddes, cel care i-a dat o mână de ajutor miresei, ducând-o cu mașina de poliție la nuntă.

Sarah Sinclair e dependentă de tatuaje, cu desene pe tot corpul și pe față. Pe unul îl regretă, însă. "M-am tatuat ... Daniel Bodman își renova magazinul când a găsit un bilet de avertizare în zid. Mesajul a fost pus acum 40 de ani de un m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x