Antena Căutare

GALERIE FOTO! Regina deghizarilor: O australianca a purtat 365 de costumatii diferite, timp de un an!

O australianca pasionata de cosplay a dovedit ca nimic nu e imposibil cand vine vorba de arta deghizarii. In fiecare zi, timp de un an, Mary Saba s-a imbracat in sute de costume pentru a semana cat mai bine cu Micuta Sirena, Printesa Leia, Xena Printesa Razboinica sau Lara Croft.

Odata ce accepta o provocare, Mary Saba nu mai da inapoi, oricat de greu ar fi. Atunci cand prietenii i-au propus sa fie un personaj de desene animate/filme in fiecare zi, timp de un an, australianca a acceptat fara sa stea pe ganduri.

Asa a inceput nebunia costumelor: pana in luna iunie a acestui an, femeia a purtat 365 de costume fabuloase, inspirate de personaje fictive. "Mai implinisem un an si voiam sa fac ceva special. Familia mea a crezut ca sunt nebuna la inceput, dar stiu cat imi plac provocarile si hainele extravagante", spune Mary, acum in varsta de 27 de ani.

Conditiile erau clare: trebuia sa poarte un costum diferit in fiecare zi, in orice circumstante. Asa a ajuns tanara sa mearga la munca imbracata ca Micuta Sirena sau Oompa Loompa si in metrou, deghizata in cantaretul Craig David. Costumatiile nu au costat-o mult: femeia spune ca nu a dat mai mult de 400 dolari pe el, de cele mai multe ori apeland la propriile cunostinte de croitorie pentru a le realiza: "Unele tinute le-am facut din plastic sau carton si in fiecare weekend, mergeam sa cumpar din magazinele de caritate".

Printre cele mai reusite costume ale ei se numara "Marylin Monroe", Olivia Newton John in "Grease", "Black Swan" si "Craig David".

foto: pinterest.com/maryhelensaba

Si dronele fac bine cateodata: Defikopter ii salveaza pe cei care sufera un atac de cord... Intalnire de Cartea Recordurilor: Cel mai inalt om din lume si cea mai scunda femeie de pe Pamant, fata in fata!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x