Au fost interzise pungile de pastic și de hârtie! Cum își transportă oamenii produsele cumpărate din acest magazin!

Germanii vor ca toți cetățenii țării să locuiască în armonie, în funcție de propriile plăceri! Așa că nu a durat mult până când au ajuns la concluzia că trebuie să existe un magazin special conceput pentru ecologiști!

Germanii vor ca toți cetățenii țării să locuiască în armonie, în funcție de propriile plăceri! Așa că nu a durat mult până când au ajuns la concluzia că trebuie să existe un magazin special conceput pentru ecologiști!

Original Unverpackt este un nou magazin deschis în Berlin unde toate produsele sunt eco!

În acest magazin sunt strict interzise pungile de plastic sau de hârtie! Clienții sunt încurajați să pună produsele achiziționate în recipientele proprii. În acest fel este redus numărul de deșeuri deoarece clienții cumpără exact cât au nevoie, în recipiente care nu sunt de unică folosință și nici nu pot fi aruncate în stradă!


Produsele sunt în mare parte organice.

Ideea le-a venit fondatoarelor Sara Wolf şi Milena Glimbovski, care şi-au propus să creeze ”ceva imposibil”. Ele au hotărât să schimbe experienţa tradiţională de cumpărături, îmbunătăţind-o. Scopul noului magazin este de a opri contribuirea la formarea deşeurilor din ambalajele folosite în industria alimentară, vânzând alimentele într-o manieră sustenabilă, scrie gandul.ro.

În ceea ce privește prețurile, magazinul Original Unverpackt variază. Unele pot fi mai scumpe, datorită faptului că sunt organice, iar altele mai ieftine decât în supermarketuri.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri