Antena Căutare

Magazinul de barbati din Paris, cea mai noua metoda de a gasi un sot

La Paris s-a deschis un magazin care expune in vitrine barbati, pentru a fi alesi de femeile care-si cauta un sot. Initiativa vine din partea unei agentii matrimoniale si se adreseaza, evident, doar clientelei dotate cu simtul umorului.

Magazinul de logodnici se afla la o adresa cu nume predestinat, pe strada Fericirii. Organizatorii nu au dus lipsa de voluntari dornici sa ia loc in vitrine. Fiecare si-a ales singur cate un personaj pe care sa-l interpreteze. Cat despre femei, ele au asaltat magazinul chiar de la deschidere, fie cu gandul la o relatie serioasa, fie, pur si simplu, din curiozitate.

Pana acum, agentia le propunea barbatilor sa-si posteze profilul pe internet, pentru ca femeile sa-si poata alege partenerul potrivit. Acum, aceiasi barbati pot fi vazuti si evaluati in carne si oase. Ei gasesc ca ideea este foarte buna.

Pentru ca distractia sa fie deplina, in magazin sunt afisate "instructiuni de folosire" pentru barbatii care vor fi "achizitionati" si semne care le imita, ironic, pe cele din supermarket-uri.

Totusi, in ciuda aparentelor, afacerea este foarte serioasa: in patru ani, pe situl agentiei s-au inscris 4.700.000 de oameni si alte cateva mii li se alatura in fiecare zi. Magazinul nu va functiona la Paris decat pana la sfarsitul saptamanii, dupa care se va deplasa in alte orase din Franta si chiar din strainatate.

Citeste si:

Superoferta: la noua spalari complete, primesti, gratis, o prostituata!

Stadion in desert! Irak-ul va avea o arena de 65.000 de locuri pentru Cupa Natiunilor din Golf... Cainii ar putea fi interzisi intr-un oras american. Vezi aici motivul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x