Antena Căutare

Magia Crăciunului îl readuce pe alien-ul E.T. în familia lui Elliot. Cum arată Henry Thomas după 37 de ani

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, simpaticul alien E.T. se reîntoarce în sânul familiei lui Elliot. Reîntâlnirea are loc după 37 de ani, într-un scurt metraj de patru minute.

Magia Crăciunului îl readuce pe alien-ul E.T. în familia lui Elliot. Cum arată Henry Thomas după 37 de ani Galerie
Elliot și E.T. se reîntâlnesc

Scurt metrajul este de fapt o reclamă pentru compania de cablu a studiolului Universal, aceeași companie care a produs în 1982 filmul cu E.T.

În noul film Elliot este acum adult, are familie și doi copii. Cu ocazia sărbătoriloe de Crăciun, E.T revine în casa lui Elliot și le povestește tuturor că are și el copii.

Personajul Elliot este interpretat de același actor, la 37 de ani distanță. Henry Thomas are acum 48 de ani, 3 copii și 3 căsătorii la activ. Viața lui este una cel puțin interesantă. Acesta a fost arestat în urmă cu câteva săptămâni pentru că a condus beat. După ce s-a lăsat de actorie a încercat să devină cântăreț. Acesta face parte din trupa The Blue Heelers.

Magia Crăciunului îl readuce pe alien-ul E.T. în familia lui Elliot. Cum arată Henry Thomas după 37 de ani

Henry Thomas

Până astăzi, E.T. nu a fost expus în reclame. Studioul Universal a controlat foarte atent această marcă. Steven Spielberg a scos filmul din cinematografe după un an de la lansare și nu l-a redistribuit până în 1985 când a devenit disponibil pe casete video și la televiziuni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda cererilor, producătorii au anunțat că licențierea obiectelor de merchandising vor fi ținute la o scară cât mai mică.

„Provocarea scaunului” a pus pe jar internetul! Război între femei și bărbați! Ele pot face acest lucru, ei nu! Video... O fetiță de opt luni suferă de cea mai neobișnuită boală! Aceasta are o aluniță care se întinde pe toată fața - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x