Antena Căutare

Persoanele născute pe 13, extrem de norocoase în plan profesional! Defectele lor, greu de tolerat

Mihai Voropchievici a vorbit, în cadrul emisiunii ”Magia Zilei”, despre calitățile și defectele celor născuți pe data de 13 a oricărei luni. 

Conform acestuia, persoanele născute pe 13 sunt profesioniști, însă înainte de a-și găsi vocația își pot schimba de multe ori joburile.

”O să spuneţi, ghinion. Nu cred. Mai degrabă, noroc. Cei născuţi pe 13 sunt profesioniştii”, a spus numerologul.

”Ca personalitate, uzând de calităţi precum simţul practic, creativitate şi disciplină. Cei născuţi pe data de 13 au darul de a şti să îmbine frumosul cu durabilul şi funcţionalul.

Sunt oameni realişti, logici, organizaţi, meticuloşi şi de încredere, care pun preţ pe muncă, tradiţie şi familie. Profesia e de bază pentru ei, dar este esenţial să placă ceea ce fac.

Se poate îşi schimbă ocupaţia de multe ori, până îşi găsesc vocaţia, dar când şi-au găsit-o fac din meserie o artă. Sunt în general serioşi. Vorbesc puţin şi sincer.

Ca defecte au rigiditate, încăpăţânare, conservatorism şi scepticism. Toate acestea pot bloca accesul la o serie de oportunităţi favorabile. Se recomandă ceva mai multă deschidere.

În dragoste, au sentimente profunde şi statornice. Prudenţi, se leagă greu, în timp. Chiar dacă nu sunt prea expansivi în dragoste, au un farmec al lor care atrage.”, a dezvăluit Mihai Vorpchievici, la Antena 3.

Descoperire uimitoare! Un cățeluș a rămas înghețat timp de 18.000 de ani! Nasul, blana și dinții au rămas intacți... Descoperire monstruoasă în Calea Lactee: ”N-ar fi trebuit să existe!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x