Antena Căutare

Magician cu sutană și cruce! Un preot face din nunți și înmormântări un adevărat spectacol de magie!

Un preot a reușit să surprindă o lume întreagă după ce și-a demonstrat talentele ascunse în materie de...trucuri magice!

Un preot a reușit să surprindă o lume întreagă după ce și-a demonstrat talentele ascunse în materie de...trucuri magice!

Este vorba despre Mark Townsend, un preot independent care a găsit ce mai inedit mod de a aduce lumea la biserică. La o nuntă, de exemplu, bărbatul a folosit două petale de trandafir și, cu multă dibăcie, le-a transformat în confetti cu care i-a acoperit pe cei doi miri.

Apoi, la o înmormântare, preotul a rugat-o pe o mamă îndurerată să își pună o dorință pentru fiul său decedat. Și din baloane de săpun a făcut în mod magic o bilă de cristal, pe care a dat-o mamei ca să își amintească mereu de gândurile bune trimise către fiul său, din Ceruri.

Și acestea sunt doar o parte din trucurile pe care bărbatul le face.

Cum arată cea mai frumoasă mamă din lume! Are patru copii, dar arată demențial și face senzație când iese pe stradă!

Se pricepe de minune și la manevratul cărților de joc pentru a da naștere unor iluzii surprinzătoare.

Chiar dacă este preot independent, Mark Townsend se bucură de multă apreciere din partea credincioșilor. Bărbatul spune că magia este și ea un lucru venit tot de la Divinitate și nu trebuie să privită ca un lucru plin de păcat.

22 de nebuni s-au pus în fața unui tanc de 60 de tone pentru a-i verifica frânele. „S-a oprit la timp. Dar dacă nu se op... Un turist a fost arestat în Dubai pentru un gest cât se poate de simplu! A plătit 54.000 de dolari amendă și riscă trei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x