Antena Căutare

Magicianul David Blaine va rezista unei furtuni electrice. Ce presupune "schema" cu 1 milion de volti

Obisnuit cu provocari nebunesti - a stat 63 de ore intr-un bloc de gheata sau 60 de ore cu capul in jos -, magicianul si cascadorul american David Blaine are in vedere o alta actiune insolita: sa reziste timp de trei zile, in cursul acestei saptamani, la New York, unei furtuni electrice de 1 milion de volti, relateaza AFP.

El se va instala vineri pe un stalp, fara sa doarma si sa manance 72 de ore , imbracat intr-un costum de metal care-l va feri de electrocutare. 'Nu cred ca voi merge mai departe de atat', le-a marturisit Blaine ziaristilor. Pentru aceasta 'mini-furtuna electrica de la New York, m-am gandit ca maximum de timp in care as putea rezista este de trei zile si trei nopti', a adaugat el. Incercarea va avea loc pe malul Hudsonului, in Manhattan. 'Voi sta treaz, fara mancare si fara odihna', precizeaza cascadorul.

In trecut, David Blaine, 39 de ani, a fost ingropat de viu intr-o cutie de plastic sapte zile, s-a inchis in gheata, in Times Square, fara sa manance 63 de ore, a petrecut 35 de ore pe un stalp inalt de 30 m in Bryant Park (New York).

Insa noua provocare electrica va fi, potrivit lui, cea mai indrazneata. Ca sa reziste la curentul electric, va fi acoperit in intregime de o platosa din zale de otel, va purta incaltaminte cu talpa de fier si o casca asemanatoare cu o cusca. Astfel electricitatea 'va dansa' in jurul corpului sau fara sa-i atinga pielea. Casca, deschisa, ii va permite sa bea apa, dar nu va trebui sa-si atinga fata cu mainile acoperite de otel. 'Daca incep sa am halucinatii, lucru care se va intampla, si daca incep sa ma frec pe fata, s-a terminat, electricitatea mi-o va distruge', spune el.

Pentru prima oara in cariera lui Blaine, aceasta noua actiune va fi transmisa in direct pe internet (www.youtube.com/electrified). Daca se va electrocuta, echipa de supraveghere va intrerupe imediat curentul si magicianul ar trebui sa supravietuiasca. El va purta si echipament de siguranta, in cazul in care va cadea de pe stalp. Masura se explica si prin faptul ca are o fetita de 20 de luni.

sursa: Income Magazine

foto: Hepta.ro

Cel mai slab jaf din istorie: Doi hoti, "furati" de proprietarul bunurilor... Ce nu stiam despre vise. Barbatii viseaza, de obicei... alti barbati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x