Antena Căutare

Magicianul Robert Tudor a fermecat publicul la Neatza cu Razvan si Dani

A inceput sa practice magia de la sapte ani, iar acum este unul dintre cei mai cunoscuti "vrajitori" din Romania. Pasiunea pentru ceea ce face il ajuta sa vina tot timpul cu ceva inedit, care sa atraga publicul.

"Stateam in pat si m-am trezit cu puteri nebanuite", a spus magicianul in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani. Alaturi de asistenta Flavia, Robert Tudor a indoit linguri si a facut cateva numere cu carti de joc.

“Magia inseamna mai mult decat niste trucuri, inseamna entertaining si o depasire a limitei dintre imaginar si real, iar pentru mine, este important ca spectatorii sa plece dupa spectacolul de magie cu sufletul plin, bateriile incarcate si cu zambetul pe buze", a explicat acesta pe site-ul sau.

Aceasta deschidere catre public i-a adus o multime de fani si oportunitati de a pleca in strainatate pentru a invata lucruri noi.

Puteti urmari editia integrala a emisiunii Neatza cu Razvan si Dani pe Antenaplay.ro!

Mai tare ca-n filme: Doi tineri au jefuit o benzinarie in 12 secunde... VIDEO: Un altfel de service! Cum se verifica acceleratia in timpul unei curse de raliuri din Argentina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x