Antena Căutare

Mai disciplinați decât OAMENII! O să rămâi mut de uimire dacă vezi ce fac acești câini! Ar putea să dea lecții multora!

Câinii polițiști reușit să uimească o lume întreagă după ce pe internet au apărut tot mai multe poze ce au devenit virale.

Câinii polițiști reușit să uimească o lume întreagă după ce pe internet au apărut tot mai multe poze ce au devenit virale.

Polițiștii își antrenează atât de bine companionii canini, încât aceștia ajung să detecteze bombe sau să ajute în cadrul unor misiuni deosebit de importante.

Fotografiile demonstrează că aceste animale sunt atât de disciplinate, încât stau în linie pentru a-și primi mâncarea, indiferent cât de înfometate sunt.

O dronă filma deasupra unui lac poluat atunci când a surprins ASTA! „Dumnezeule, ce face acest animal?!” (VIDEO)

Cu farfuriile în dinți, câinii își așteaptă cu răbdare rândul, unul în spatele celuilalt. Se apropie de bucătar doar atunci când primesc semnalul.

Milioane de oameni au rămas fără cuvinte când au văzut ce bine reușesc aceste animale să își stăpânească instinctele, chiar dacă alți câini nu s-ar fi putut abține și ar fi dat năvală în mâncare.

ALERTĂ de drăgălășenie! El este cel mai DULCE cățel din LUME! Uite ce poate să facă! (VIDEO)

Care e cel mai emoționant moment pe care l-ai trăit alaturi de animalul tău de companie? Povestește-ne și nouă, iar cele mai frumoase întâmplări vor fi premiate! Intră în concurs dând click aici!

Prietenul tau necuvântător poate fi un star! Ia-ți cățelul sau purcelul, furnica sau iguana, și adu-I in cea mai mare competiție! Inscrieți-vă ACUM pe casting.a1.ro sau la telefon 0741.838.419 pentru un spectacol de rasă pur talent!"

Trebuie NEAPĂRAT să ai și tu așa CEVA când mergi în club! Toți o să fie cu ochii pe tine și vor spune ”WOW, ce mișcări!”... Dovadă supremă de curaj. Gemenii iau un nou start în viață! Află ce-ți rezervă astrele mâine, 16 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x