Antena Căutare

Mai mulți lei și tigri grași, hrăniți cu alimente nesănătoase, acrobații în fața publicului îngrozit: "Le transform pe bietele animale sălbatice în clovni"

Un circ din Rusia este acuzat că îşi hrăneşte animalele sălbatice cu mâncare de tip junk-food, după ce mai multe imagini din timpul unei reprezentaţii a Circului Vladivostok au făcut valva printre iubitorii de animale. Unul dintre cei mai apreciaţi traineri ruşi este tras la răspundere de public.

Un circ din Rusia este acuzat că îşi hrăneşte animalele sălbatice cu mâncare de tip junk-food, după ce mai multe imagini din timpul unei reprezentaţii a Circului Vladivostok au făcut valva printre iubitorii de animale. Unul dintre cei mai apreciaţi traineri ruşi este tras la răspundere de public.

Vitaly Smolyanets, în vârstă de 44 de ani, spune că toate acuzaţiile care i se adus sunt false şi că animalele sunt foarte bine îngrijite şi se simt excelent.

"Transforma aceste animale sălbatice în clovni", a declarat un bărbat furios, potrivit The Mirror.

"Când vor fi interzise aceste lagăre de concentrare pentru animale?", a mai spus un alt iubitor de animale, revoltat de imaginile pe care le-a văzut.

"Animalele sălbatice crescute în captivitate iau în greutate. Bineînţeles, dacă ar fi hrănite cu carne din sălbăticie, ar arăta diferit. Este ca şi cum am compara hrana sănătoasă cu cea nesănătoasă", a declarat Sergey Aramilev, directorul Center Tiger, care protejează felinele din estul Siberiei.

Doi poliţişti din Bistriţa au descoperit metoda prin care copiii pot fi ţinuţi cât mai mult departe de calculatoare... Horoscopul zilei de 22 decembrie: Gemenii au o stare de spirit deosebită, iar fecioarele vor putea în sfârșit să cumpere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x