Antena Căutare

Existența extraterestră, dezvăluită de căpitanii de bord! Mai mulți piloți susțin că au văzut OZN-uri în aer

Mărturiile unor piloți care susțin că au văzut, în repetate rânduri, lumini puternice și OZN-uri pe coasta de sud-vest a Irlandei, au pus pe jar Autoritatea Aviației Irlandeze. 

Mărturiile unor piloți care susțin că au văzut, în repetate rânduri, lumini puternice și OZN-uri pe coasta de sud-vest a Irlandei, au pus pe jar Autoritatea Aviației Irlandeze.

Investigațiile au început odată cu primele relatări ale unuia dintre piloții companiei aeriene British Airways, care efectia un zbor pe ruta Montreal - Heatrhow, Marea Britanie și care susține că a văzut o "lumină foarte puternică", apoi un obiect care s-a apropiat pe partea stângă a avionului, înainte să „vireze rapid spre nord”.

Căpitanul de bord a contactat imediat turnul de control, întrebând dacă în zona respectivă au loc exerciții militare, întrucât vede pe cer "ceva care se mișcă foarte repede".

Și nu este singurul caz, informeaza BBC News. Un alt pilot, al Virgin Airlines de data aceasta, crede că a văzut un meteorit, dar și mai multe "obiecte care urmează aceeași traiectorie” și că toate aceste obiecte sunt luminoase. Pilotul mai spune că a văzut "două lumini strălucitoare" în partea dreaptă, care au urcat apoi rapid.

"În urma mai multor sesizări ale piloților de aeronave, vineri, 9 noiembrie, în legătură cu activitate neobișnuită în spațiul aerian, Autoritatea Aviației Irlandeze a lansat o investigație, care se va desfășura sub protocolul obișnuit de confidențialitate", a transmis Autoritatea Aviației Irlandeze.

(VIDEO). Imagini cu ursul Max în viață. Cum era chinuit patrupedul din fața Castelului Peleș!... Descoperire uimitoare făcută de oamenii de știință! Ce se află sub stratul de gheață al Antarcticii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x