Antena Căutare

Lecție de viață, prin intermediul unei farse: L-au păcălit că a stat în comă zece ani, pentru a-l face să nu se mai urce băut la volan (VIDEO)

Un bărbat a trăit speritura vieții atunci când s-a trezit într-un salon de spital, fără să știe ce i s-a întâmplat.

Un bărbat a trăit speritura vieții atunci când s-a trezit într-un salon de spital, fără să știe ce i s-a întâmplat.

Acesta fusese, de fapt, victima unei farse, nu a unui accident așa cum i se spusese. Totul a fost pus la cale chiar de prietenii lui, supărați de faptul că omul obișnuia să consume băuturi alcoolice și apoi să se urce la volan.

Totul a fost plănuit în detaliu. După ce l-au găsit beat și căzut în stare de inconștiență, amicii l-au dus la culcare, timp în care au pus la punct salonul, medicul care să-i dea vestea, dar și televizorul cu știri din viitor, considera de victimă prezent.

Farsa a fost distribuită la nivel mondial, fiind considerată o lecție pentru cei care obișnuiesc să comită imprudența de a conduce în stare de ebrietate.

Am văzut multe ciudăţenii, dar asta le întrece pe toate! Ştiai cum se spune "da" în nordul Suediei? Turiştii s... „Vă vor cerne și vor lua TOTUL”! Profeția extraordinară a lui ARSENIE BOCA despre corupția din România și cele ce vor ur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x