Antena Căutare

Produsele de lux sunt expuse pe tavi intr-un mall brazilian de lux

In Brazilia s-a deschis un mall cu magazine de lux care nu duce lipsa de clienti in ciuda crizei economice mondiale. Bogatii brazilieni nu par sa fie afectati de criza si au cumparat cu 20% mai multe produse de lux fata de anul trecut.

Bogatasii Braziliei au fost rasfatati cu sampanie de cea mai buna calitate la deschiderea mall-ului extravagant din Sao Paolo. Marci renumite la nivel mondial isi expun marfurile pe tavi si mese in mall-ul brazilian. De la haine de designer, pana la maruntisuri, toate produsele de aici au preturi piperate.

Comerciantii nu duc lipsa de clienti care nu se feresc sa cumpere bijuterii si rochii care costa chiar si 5.000 de dolari. Weekend-ul trecut, mall-ul de lux a avut 70.000 de vizitatori. In Brazilia, consumul de produse de lux a crescut cu 20% in ultimul an.

Tara sud-americana are insa si o alta fata, una departe de lux, dar la fel de cunoscuta in toata lumea. In ghettourile din jurul marilor orase traiesc in saracie sute de mii de oameni.

Intre Bacau si Ploiesti nu exista autostrada, dar pe E85 "zboara" un Boeing 737-200... Pila lui Karpen din Parcul Carol da energie de 62 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x